یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
سلام عزیزم امیدوارم حالت خوب باشه میخواستم بپرسم چطور هم دانشجو بودی و هم کنکور قبول شدی؟ ترمیم هم ک ...
سلام
من همزمان با دانشگاه برای کنکور میخوندم ولی ترم دوم رو مرخصی گرفتم که بتونم بهتر روی کنکور تمرکز کنم. امتحانات نهایی با امتحانات دانشگاه تداخل داشت و هر دوشون تو خرداد بودن ولی خب چون مرخصی گرفته بودم از این بابت مشکلی نداشتم. برای انصراف هم باید یه چند تا فرم رو پر کنی و امضا بگیری و با دانشگاه تسویه کنی. جریمه هم چیزی نگرفتن.
ممنون که جواب دادی گلم❤نمیشه مرخصی نگیریم و امتحانا رو با هم هندل کنیم؟
خواهش میکنم عزیزم.
شاید بشه ولی سخته. من معدل دانشگاه هم برام مهم بود و کلاً هم آدمی نیستم که همزمان بتونم روی چند تا چیز تمرکز کنم. استرس کنکور خودش به تنهایی کافیه و من نمیخواستم باری که رو دوشم بود رو سنگینتر کنم. از طرفی ممکنه ساعت امتحانها با هم تداخل داشته باشه یا فاصلهشون از هم کم باشه. بعد اینجوری تو همهاش ذهنت درگیر اون امتحان دیگهست. اگه کنکور برات جدیه حتما مرخصی بگیر. اگه مرخصی بگیری و کنکور قبول نشی، نهایتاً یه ترم عقب میفتی، ولی اگه یه چیز بهتر قبول بشی، میبینی که واقعا ارزشش رو داشته که مرخصی بگیری.