2777
2789
عنوان

انصراف از پیام نور

288 بازدید | 8 پست

من دانشجوی پیام نور بودم ولی می‌خوام انصراف بدم. کسی می‌دونه شرایطش چجوریه؟ اگه باید جریمه بدیم مقدارش چجوری محاسبه میشه؟

و اینکه من یه سری درس‌های عمومی رو پاس کردم. الآن که می‌خوام دانشگاه فرهنگیان ثبت‌نام کنم، لازمه که بازم اون‌ درس‌ها رو پاس کنم؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میگم پیام نور باید تراز داشته باشی حتما؟! خیلیا میگن مدرکش بدرد نمیخوره

کسی برای نجاتت نخواهد آمد ...🌱Fatiii صدام میکنن... حرفم دندانسازیه🫠🦷اما علاقه زیادی به روانشناسی دارم🥰🥹

سلام عزیزم امیدوارم حالت خوب باشه 

میخواستم بپرسم چطور هم دانشجو بودی و هم کنکور قبول شدی؟ ترمیم هم کردی؟ امتحانات پیام نور و نهایی ها تداخل نداشتن؟شرایط انصراف از پیام نور چجوریه؟

تجربه داری ممنون میشم جواب بدی💚

سلام عزیزم امیدوارم حالت خوب باشه میخواستم بپرسم چطور هم دانشجو بودی و هم کنکور قبول شدی؟ ترمیم هم ک ...

سلام 

من همزمان با دانشگاه برای کنکور می‌خوندم ولی ترم دوم رو مرخصی گرفتم که بتونم بهتر روی کنکور تمرکز کنم. امتحانات نهایی با امتحانات دانشگاه تداخل داشت و هر دوشون تو خرداد بودن ولی خب چون مرخصی گرفته بودم از این بابت مشکلی نداشتم‌. برای انصراف هم باید یه چند تا فرم رو پر کنی و امضا بگیری و با دانشگاه تسویه کنی. جریمه هم چیزی نگرفتن. 

ممنون که جواب دادی گلم❤نمیشه مرخصی نگیریم و امتحانا رو با هم هندل کنیم؟

خواهش می‌کنم‌ عزیزم.

شاید بشه ولی سخته. من معدل دانشگاه هم برام مهم بود و کلاً هم آدمی نیستم که همزمان بتونم روی چند تا چیز تمرکز کنم. استرس کنکور خودش به تنهایی کافیه و من نمی‌خواستم باری که رو دوشم بود رو سنگین‌تر کنم. از طرفی ممکنه ساعت امتحان‌ها با هم تداخل داشته باشه یا فاصله‌شون از هم کم باشه. بعد اینجوری تو همه‌اش ذهنت درگیر اون امتحان دیگه‌ست. اگه کنکور برات جدیه حتما مرخصی بگیر. اگه مرخصی بگیری و کنکور قبول نشی، نهایتاً یه ترم عقب میفتی، ولی اگه یه چیز بهتر قبول بشی، می‌بینی که واقعا ارزشش رو داشته که مرخصی بگیری.

خواهش می‌کنم‌ عزیزم.شاید بشه ولی سخته. من معدل دانشگاه هم برام مهم بود و کلاً هم آدمی نیستم که همزما ...

درسته ممنون ان شاءالله همیشه موفق باشی

جسارتا ترم چند بودی؟ رشتت چی بود ؟ کنکور چندم فرهنگیان قبول شدی؟