2777
2789

سلاااااام عشقولیا😍😍😍😍😍میگم من امروز روز چهارده سیکله الان زیر دلم درد میکرد بعد دیدم ترشحات بی رنگ چسبنده دارم بنظرتون تخمک دارم ازاد میکنم بعد کی باید نزدیکی داشته باشیم یعنی الان ازاد شده تموم شده؟؟؟من میخاااام اگ شده باشه چی😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

روغن نارگیل اگ واس موی سر خوب بود موهای خود نارگیل اینجوری نبود  ولامثل پشم بُـــز   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینم بگم روز هشت سیکلم رفتم سونو از رو شکم یه فولیکول ۱۸داخل تخمدان راستم داشتم توی تخمدان چپمم یه ۱۰ بود😭راهنماییم کنین

روغن نارگیل اگ واس موی سر خوب بود موهای خود نارگیل اینجوری نبود  ولامثل پشم بُـــز   
فک کردم باید دور هم جمع شیم تخمک بذاریم

خخخخخخ😍😍😍😍😍😍ان شاالله هممون باهم تخم بزاریم نی نی دال شیم

انشالله

تیکر رسیدن به هدفم.....  سرشانه خدا بگذار تا قصه عشق را چنان زیبا بخواندکه نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت به رقص درآیی قصه عشق تنها “انسان” بودن ماست . . .🙏🏻❤️....همه دنیام دوقلوهام😍

همین الان اقدام کن...چون شنیدم دو روز قبل ودور روز بعد ازتخمک گذاری یعنی این چهار روزه اگر اقدامی بشه احتمال بارداری وجود داره عزیزم

گرکافرو گبر وبت پرستی بازآ،این درگه ما درگه نومیدی نیست،صدبار اگر توبه شکستی بازآ...                          اخطار زبان فارسی نازنین ما رو به نابودی است این زبان عشق،این زبان غزلوار حافظ وسعدی واین زبان فرهنگ پرافتخارکهن ما... لطفا وقتی واژه ای جاگرفته در زبان فارسی داریم از جایگزین بیگانه آن واژه در زبانمان خودداری کنیم (مثلا چرا جدیدا به زمان تایم میگید؟به چهره فیس؟این نصف فارسی نصف بیگانه اصلا جالب نیست ...)بسیار پسندیده هست اگر مثلا به زبان انگلیسی،عربی،روسی یا...کتاب بخوانیم یا صحبت کنیم اما درجای خودش وبا حفظ آن ها اما مخلوط زبان ها درجای نامناسب فقط باعث آسیب رساندن ونابودی آن ها میشود...بگذاریم شاهنامه،لیلی ومجنون،غزلیات شمش،شیرین وفرهاد،بوستان وگلستان،دیوان حافظ و...برای آیندگان نیز قابل فهم باشد  
عزیزم احتمالا تخمک آزاد شده 

وااااای ن😭😭😭😭یعنی اگ الان نزدیکی داشته باشیم نمیگیره ووااااای

منم فردا پريودم تموم ميشه...دوماه گذشته اقدام كردم نتيجه نداشت البته روز تخمكگذاري رو مد نظر قرار ندادم...

قانون انتظار میگه منتظـر هر چی باشی وارد زندگیــت میشه...پس دائم با خودت تکرار کن : امـروز منتظـر عالیترین اتفاق ها هستم