2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

طبیعتا بوش ولی اون بوشی که هم قیمت سیلور کرسته فیکه. پس همون سیلور رو بخر.

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.

من خردکن بوش نداشتم ولی خداییش هر کدوم از وسیله برقی هامو که بوش گرفتم عالی بوده و هیچ خرابی نداشته هیچ سالهاست برام کار کرده 

پس اگه میتونی حتما بوش بگیر 

خوشحال میشم از پیج کیک و شیرینی های خونگیم 

از کجا بفهمم فیکه یا نه؟بعد اگ از د ی ج ی ک ا ل ابخرم فیک نی؟

نمیدونم عزیزم من یک مغازه تو شهرمون هست که از اصل بودن اجناسش مطمئنم برای همین همیشه از همونجا میخرم 

ولی یادمه یه بار یکی گفت مدلشو تو سایت بوش سرچ کنی بیاد بالا یعنی اصله 

خوشحال میشم از پیج کیک و شیرینی های خونگیم 

ببخشید اگ از د ی ج ی ک ا ل ا بخرم بازم فیکه؟

آره به احتمال زیاد. حتی یهو به جای بوش تقلبی کلا یه مارک عجیب برات میفرستن.

میخوای هزینه کنی مایر بخر از همه بهتره ولی در کل وسیله خیلی پرکاربردی نیست و برای سالی سه بار استفاده همون سیلورکرست جوابگوئه.

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
آره به احتمال زیاد. حتی یهو به جای بوش تقلبی کلا یه مارک عجیب برات میفرستن.میخوای هزینه کنی مایر بخر ...

اتفاقا دست راسته تو آشپزخونه 

هر روز استفاده داره برا ما 

به حای چرخ گوشت همزن آسیاب ازش استفاده می‌کنیم عالیه

اتفاقا دست راسته تو آشپزخونه هر روز استفاده داره برا ما به حای چرخ گوشت همزن آسیاب ازش استفاده می‌کن ...

همزن و آسیاب؟! عزیزم خوردکن یه چیز دیگس با غذاساز اشتباه گرفتی.