2777
2789

اونجا پیام نذاشتم 

اینجا میگم درسته تابو شکنی هست وحق باشماست

ولی کاش میشد ادامه بدم حرفمو تا همونایی که عادی میشه براشون از تبعاتش هم بدونن

البته مرز بین تابوشکنی وفرهنگ سازی خیلی باریکه وماانسانها اصولا سمت منفی قضیه رو بهتر دریافت میکنیم 

برای همین دقیقا میشه عادی سازی حق با شماست.

تعهد قشنگترین چیزی هست که قوانین انسانی بوجود آورده تا دنیای انسانها از جنگل جدا بشه 

ولی واقعیت اینه تعهد جز  وجود ونهاد بشریت نیست متاسفانه 

وهمینم هست خیلیها کاملا ناخواسته دچار چیزی غیر از قوانین بشریت، میشن

مهر طلبی ، ونارسیسم رو اگرتونستی در موردشون بخون

یه تراژدی تلخ وزجر آور که حتی باتموم شدنش هم فکر نمیکنم بتونم آدم قبلی بشم

منم سه سال پیش خواستم به زندگی یه زوج جوان وموفق ومحترم کمک کنم که شروع این تراژدی پراز آسیب والبته پراز درس برای من شد ...

لطفا تحت هیچ شرایطی هیچ انسانی رو قضاوت نکن

درپناه همون خدایی که منو گردن نمیگیره بقول شما😂😂🤚

@naaaaaaaziiiiiiii  

عزت نفس برای انسان غوغا میکند...
اونجا پیام نذاشتم اینجا میگم درسته تابو شکنی هست وحق باشماستولی کاش میشد ادامه بدم حرفمو تا همونایی ...

از قبل فرهنگ سازی شده و همه خوب و بد رو میدونن اگ غیر از این رفتارکنی میشه تابو شکنی. چیزای ناخواسته هم وقتی به وجود میان که خودتو در معرضش قرار بدی. تا حدی داستانتو میدونم. شما اگ میخاستی این اتفاق برات پیش نیاد نباید خودتو تو موقعیتی قرار میدادی ک با یه مرد دیگه چت کنی حالا گیریم که برای نصیحت بوده و میخواستی زندگی خودشون از هم نپاشه. نمیدونم سنت چقدره ولی من ک زیاد دنیا دیده نیستم میدونم وقتی با یه فردی غیر همسر خودت یا پارتنر خودت شروع ب چت کردن کنی یواش یواش وابسته میشی. من اینو تو مجردیم فهمیدم و از وقتی ازدواج کردم سعی کردم از هم کلامی غیر از شوهر خودم فرار کنم. چون هرکسی جنبه شو میدونه. مردو زن ایرانی چون تو گذشته پر از خلاهایی هستن از طرف خانواده هاشون این جنبرو ندارن ک مثل یه دوست معمولی باهم صحبت کنن. راجب جمله ی قضاوت نکن ک میگی باید بگم وقتی یه چیزی رازه باید تو دلت نگه داری وقتی ام میریزیش بیرون باید توقع داشته باشی که قضاوتتم بکنن. از تاپیکاتم مشخصه هنوز خوب نشدی و تو فکرشی. بنظرم یا تراپیستتو عوض کن یا زندگیتو.

و خدایی که به شدت کافیست...💚🌱

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.