2777
2789
عنوان

بلوغ زودرس دختر کلاس دومی داغونم

| مشاهده متن کامل بحث + 142164 بازدید | 406 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خیلی رعایت کردم نه لاک نه رژ لب،نه فست فود نه مرغ و تخم مرغ که میگن هورمونیه،اما اینطوری شد

اصلا مرغ هورمونی نداریم که .بچه رو محروم نکنین.هورمون میدونین چقدر گرونه

زندگی رو زیاد جدی نگیر ، چون تهش زنده ازش بیرون نمیای💚💚 وقتی می خندی مثل رویایی.کاش خودت می دیدی که چقدر زیبایی.....پسرم💚💚

چندوقت پیش یکی از آشناهامون ک پزشکه میگفت سن بلوغ هم واسه پسرا و هم دخترا تقریبا دوسال پایینتر اومده و زودتر اتفاق میوفته و این اصلا اتفاق بدی نیست .

من خودم دقیقا همون وقتی ک 9 سالم شد چندماه بعدش به بلوغ رسیدم و این اتفاق واسم پیش اومد و اصلانم ربطی به اینکه بچه های الان خیلی چیزا میفهمن نداره چون من واقعا نمیدونستم اصلا چی هست . 

درضمن الانم قدم 174 و کوتاهم نموندم . 

کی فکرشو میکرد یه روزی حرفامونو به آدمایی بزنیم که هیچ وقت ندیدیمشون...
خیلی لطف کردید یکم از نگرانی ام کمتر شد خدا خیرتون بده

درضمن من اصلا اصلا قبلش هیچ علائمی از بلوغ نداشتم و اولین نشانش همین بود .

هیچ آمپول و دارویی هم مصرف نکردم . واسه همینم به نظرم اینکه میگن بلوغ رشد قد رو متوقف میکنه قبول ندارم . چون من خیلی کوچولو بودم . 

کی فکرشو میکرد یه روزی حرفامونو به آدمایی بزنیم که هیچ وقت ندیدیمشون...