2777
2789
عنوان

بلوغ زودرس دختر کلاس دومی داغونم

| مشاهده متن کامل بحث + 142179 بازدید | 406 پست
ان شاالله که این مراحل سخت بلوغوبه خوبی وسلامتی بگذرونین وهمه چی به خوبی پیش بره .برادختر منم دعاکنی ...

ان شاالله،چه دخترتون زودتر به روال عادی برگرده،آمپولا رو که بزنه به حالت عادی برمی گرده،ولی حتماااااا،بهش بزنین براش 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آموزش درد نداره زیاد ،من به دخترم نگفتم دچار بلوغ زودرس شده،بهش گفتم چون بدنت ضعیفه اینا آمپول تقویت ...

سن استخوانی دخترتون ازسن تقویمیش بیشتربود؟بالابودنش نشاندهنده چیه ؟دخترمن به هیچ وجه اجازه نمیده امپول بزنم .حتی واکسن شش سالگیش هم به تعویق انداختم نذاشت که بزنم موندم چکارکنم 

ان شاالله،چه دخترتون زودتر به روال عادی برگرده،آمپولا رو که بزنه به حالت عادی برمی گرده،ولی حتمااااا ...

ازعوارض امپولامیترسم ازیک طرف دخترم پافشاری میکنه .ازالان تاچهارسال بخوادتزریق بشه خیلیه

سن استخوانی دخترتون ازسن تقویمیش بیشتربود؟بالابودنش نشاندهنده چیه ؟دخترمن به هیچ وجه اجازه نمیده امپ ...

سن استخوانی اگر از یک سال بزرگتر باشه یعنی دچار بلوغ زودرس شده،وقتی سن استخوانی بالا باشه یعنی دیگه خیلی قد نمی کشن بخاطر همین آمپول میدن و یکسری مکمل میدن تا قدشون رشد کنه

ازعوارض امپولامیترسم ازیک طرف دخترم پافشاری میکنه .ازالان تاچهارسال بخوادتزریق بشه خیلیه

خیلی در مورد آمپولا تحقیق کردم چون سن دخترم کم بود همه ی دکترا گفتن بزنه باورتون نمیشه من سر این موضوع افسردگی گرفتم تا حدی که از دخترم بدم میومد بی چاره دخترم،

سن استخوانی اگر از یک سال بزرگتر باشه یعنی دچار بلوغ زودرس شده،وقتی سن استخوانی بالا باشه یعنی دیگه ...

مطمئنی دکترگفته .اخه دکتردخترم درست حسابی مشورت نداد.امکان نداره بالابودنش نشانه استخوان بندی محکم ودرشت باشه

خیلی در مورد آمپولا تحقیق کردم چون سن دخترم کم بود همه ی دکترا گفتن بزنه باورتون نمیشه من سر این موض ...

طفلی بچه ها چه گناهی کردن .ان شاالله که این دوران بدون هیچ خطری سپری کنن 

امپولاتاکی بایدتزریق بشه به دخترتون

الان فعلا ۹ تا تزریق کرده،دوتا دیگه هم داره بعدش نوبت دکتر داره نمی دونم چندتا دیگه بهش میده،دکترش گفت چون سنش کمه باید زیاد بزنه

مطمئنی دکترگفته .اخه دکتردخترم درست حسابی مشورت نداد.امکان نداره بالابودنش نشانه استخوان بندی محکم و ...

سن استخوانی یعنی الان سن استخوان دختر شما ۱۱ سال است با اینکه خودش شش سالش هست،یعنی رشدش هم باید اندازه ی دختر ۱۱ ساله باشه

دخترمن شش سال ونیم قدش 122وزنش 22دکترگفت خوبه فعلا

بچه هایی که دچار بلوغ میشن یهویی قدشون بلدتر میشه،بعدش دیگه رشدشون کم میشه،اگر نگاه کنید از همکلاسیاش بلندتره

مطمئنی دکترگفته .اخه دکتردخترم درست حسابی مشورت نداد.امکان نداره بالابودنش نشانه استخوان بندی محکم و ...

آره،من حتی از اون آقای دکتری هم که عکس انداخت پرسیدم گفت یعنی سن استخوان بیشتر هست و مدت زمانی که باید قد بکشن کمتر میشه