اول اینکه بگم کسایی که اعتقاد ندارید نیاید حمله کنید بعدشم من اصلا تو این سایت نمیام فقط بعضی اوقات برا کمک کردن میام
راستش از زمستون بود یکی بود بهم میگفت اگه قلبی اعتقاد داشته باشی خدا دوست داره هر چی میخوای بهت میده
من هم همین رو امتحان کردم مشکل مالی داشتیم حل شد طوری که میتونستم توی هفته غذای گوشت دار بخورم بیماری پوستی داشتم تا حد بسیار زیادی برطرف شد دانشگاه مورد علاقه مو قبول شدم قدم بلند شد(کوتاه بودم)
راستش من قبلا اعتقاد داشتم خدا منو نمیبینه
من قبلا نماز رو بخاطر ترس از خدا میخوندم ولی الان بخاطر شکر گزاری میخونم و واقعا آرامش میگیرم با خدا
من خدارو سایه ای بسیار بزرگ بالا سرم خودم میبینم که اعتقاد هر کاری بخوام برام انجام میده زیاد اتفاق افتاده معجزه اتفاق بیفته اونم چون این اعتقاد رو دارم که خدا برآورده کردن حاجات من براش کاری نداره اصلا اونایی که میگن مصلحت نبوده ممکنه درست بگن ولی خب انگار با حالت بدی دعا کردن
اگه میخوای دعا کنی با حالت خوشحالی نه غم و گریه
مثلا من به خدا میگفتم خدایا تو الان چیزای بزرگتر از این رو بهم دادی مطمئنم بهم دادی یا مثلا اول شکر گزاری کن بگو خدایا ممنونم که فلان چیزو بهم دادی بعد با حال شادی و حال خوب بگو اینم بهم بده و بهش بگو مطمئنم که این کارو میکنی
حدیث داریم که میگه اگه حسن ظن داشته باشی به خدا جوابتو میده و اگر بدبین باشی که خدا منو دوست نداره یا مثلا منو نمیبینه همین میشه من همینو تجربه کردم که میگم 100 درصد درسته
من از موقعی که بخدا توکل میکنم دیگه استرس نمیگیرم حتی تو سخت تربن امتحانا و اینا
من قبل توکل اصلا دوست نداشتم ولی خدارو شکر چند تا دوست عالی و با معرفت پیدا کردم که همه جوره هوامو دارن
با خانواده رفتارم عالی شده
نتیجه مالی دیدم
الکی میگن آرامش با یوگا و مدیتیشن و از این جور حرفا بدست میاد کمی به آرامش میرسی که پایدار نیست
ولی اگه آرامش با خدا باشه پایدار و عالیه
یه حدیث از امام علی میگم دلتون گرم بشه
میگه که اگه دیدی خدا محبت خودشو انداخت توی دلت یعنی دوست داره شکر گزاری انجام بدید بهترین نوعش سجده رفتن و گفتن ذکر (الحمدلله کما هو اهله) که خیلی هم ثواب داره دوستان
راستش میبینم تاپیک ایی مث خیانت و نامزد اینا پربازدید میشه خیلی فشاری میشم چرا یه چیزی که به درد آدم میخوره زیاد بازدید نمیگیره
سوالی داشتید در خدمت هستم