2777
2789
عنوان

جدیدا چرا انقدر

130 بازدید | 9 پست

اعتماد به نفس خانوما پایین اومده 

از دیشب دارم مدام تاپیک من زشتم و دوستم خیلی خوشگله و اندامم رو نامزدم ببینه وحشت میکنه میبینم

از ماست که بر ماست وقتی خودمونو دوست نداریم چطور انتظار داریم دوست فامیل آشنا شوهر نامزد پارتنر باهامون درست رفتار کنن؟

چه بر سر ملت ایران اومده؟

از صبح تا شب سراتون تو اینستاس و خودتونو با بقیه مقایسه میکنید چرا

#درد_دل

اینجا نظر شخصیمو میگم، میتونید باهاش موافق نباشید.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره بخدا وقتی که باسن و سینه گنده مد شد وقتی که هرچی لبت گنده تر باشه مژه هاتو ناخونات بلندتر خفنتری وقتی با همینا به خیلیامون خیانت شد میشینیم فکر میکنیم که آها پس برای نگه داشتن زندگی باید همه جاتو گنده کنی 

🌸🌸🌸🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸🌸🌸🌸         خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮‍💨 و...🙄🤔🤨  ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘

چون همه عملی شدم و مایی ک نمیتونیم خودمون رو زشت میبینیم

همه شکما با جراحی خط کات داره

همه بینی ها خوشگل و قوس دار

شقیقه ها لیف شده

باسن ها پروزتز

صورت زاویه سازی شده

لب ها ژل زده

و خب طبیعتا کسی ک همه اینهارو داره میاد عکسایی میگیره ک اینها توشه و معمولیا از خودمون بدمدن میاد 

چون حس میکنیم شوهرمون میاد مارو بااینا مقایسه میکنه

عضوگروه نارنجی🧡تاریخ شروع ۱۰/۲۵🧡وزن اولیه۷۲😬وزن ثانویه ۱۱/۵:۶۹/۸۰۰😎وزن ثالثیه😅 ۶۸/۶۵۰:۱۱/۱۶😉وزن هدف اول ۶۵🔐هدف دوم۶۰🔐هدف نهایی ۵۸🔐💛من موفق میشم،دیگه وقتی عصبی بشم شکلات نمیخورم نوشابه انرژی زا و چیپس و کیک و کلوچه ممنوع🤧😜،،دوستان،کارآگاهان،کنجکاوان تاپیک اول مال من نیستتت من متاهلم چندساله ازدواج کردم
درآمد متخصصین زیبایی در ایران 👌

من مخالف عمل های زیبایی نیستم

من‌مخالف اینم که یکی بره بخاطر یکی‌دیگه عمل کنه

مثلا یکی بینیش خیلی بزرگه خب اره میره جراحی میکنه واسه خودش این تو همه جوامع هست

ولی این زنای نی نی سایت حرفایی میزنن ادم شاخ در میاره واقعا مخربه حرفاشون.

آره بخدا وقتی که باسن و سینه گنده مد شد وقتی که هرچی لبت گنده تر باشه مژه هاتو ناخونات بلندتر خفنتری ...

باید جلوی همه اینا وایساد 

و این ایستادن ها سلیطه بازی نیست صرفا اگاهی رسانیه

باید جلوی همه اینا وایساد و این ایستادن ها سلیطه بازی نیست صرفا اگاهی رسانیه

منکه خودم خدای اعتماد بنفسم تو عملای زیباییم فقط بینی عمل کردم با بقیه مخالفم ولی خب بیاییم خودمونو گول نزنیم هرچقدم ما متمدنانه برخورد کنیم هرچقدم هر روز ورزش کنیم کتاب بخونیم برقصیم شاد باشیم شاید صرفا حال خودمونو خوب کنیم ولی این مشکل جامعرو حل نمیکنه مردا دنبال چیز دیگن☺️

🌸🌸🌸🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸🌸🌸🌸         خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮‍💨 و...🙄🤔🤨  ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘

منکه خودم خدای اعتماد بنفسم تو عملای زیباییم فقط بینی عمل کردم با بقیه مخالفم ولی خب بیاییم خودمونو ...

گول زدن خود نیست واقعیته

مردا هم خوب و بد بینشون هست و مردی که تنها دنبال رابطه ج.نسی باشه مشخصه از برخوردش و کاراش و زود سیگنال نشون میده از خودش تا مردی که واقعا قصدش جدیه 

گول زدن خود نیست واقعیتهمردا هم خوب و بد بینشون هست و مردی که تنها دنبال رابطه ج.نسی باشه مشخصه از ب ...

الان من آدم میشناسم که اتفاقا همین الان تتو یه تاپیک دیگه راجبش گفتم که طرف سرش به زندگیش بود ولی چون خوشگلو قدبلنده یکی از حانومای اطرافش که دست برقضا همکارشم هست با اینکه میدونست طرف زنوبچه داره اینقد دلبری کرد اینقد رفت و اومد تا مخ مردرو زد....خب شما الان فکر کن زنه مرده بفهمه دیگه نمیاد به این فکر کنه زنه چقد خراب بود پافشاری کرد عشوه اومد تا بالاخره مرده وا داد،فقط به یه کلمه فکر میکنه....من چیم از اون کمتره💔 

این میشه که اعتمادبنفس میاد پایین عزیزم