2777
2789

من ۲۵کیلو اضافه وزن داشتم الان ده کیلوشو کم کردم یه ۱۵کیلو‌دیگه مونده پرولاکتینم بالاست و تنبلی تخمدان دارم دکتر بهم گفته حتما روزی یک ساعت الی دو ساعت باید ورزش کنی که خب الان باشگاهم میرم البته ورزش سنگین نمیکنم چون میگن برای تنبلی تخمدان خوب نیست 

به خودم یه فرجه شش ماهه دادم که وزنم بیاد پایین بعد به امید خدا اقدام شروع کنم . من خودم قرص فولیک اسید و‌ قرص ویتامین دی دارم استفاده میکنم و برای همسرم قرص فیفول و زینک گرفتم که بخوره شما روش طبیعی دمنوشی یا کاری و اگه بلد هستین که بنیه هر دومون قوی بشه یا توصیه ای دارین خیلی خوشحال میشم که کمکم کنید مثل اینکه روغن سیاه دونه بزنم به زیر شکمم یا نه یا برای اسپرم مرد چی خوبه چی بده ؟🥰

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حتما کم خونیتو درمان کن من الان هفته ۲۹ هستم بشدت کم خون شدم گفتن باید خون تزریق کنم😔

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

مردها فقط تغذیه شون .مواد مقوی بده بهش موز خرما و اینجور چیزا.

خیلی ممنون‌از نظرت عزیزم 

خودمم گرمی بخورم یانه ؟؟

عرق کاسنی ام میگن خوبه برای مرد ولی من نمیدونم چقدر بهش بدم بخوره 

حتما کم خونیتو درمان کن من الان هفته ۲۹ هستم بشدت کم خون شدم گفتن باید خون تزریق کنم😔

اتفاقا منم کم خونیم ارثی و‌دکتر گفته همیشه باید فولیک‌اسید بخوری همیشه همیشه آلفا تالاسمی هستم همسرمم همین طور 

من فقط بعد بارداری رو بلدم

اونم بهم بگی خوبه 

بالاخره نیاز میشه یه روزی 

خدا میدونه روزی چند بار تو بغلم تصورش میکنم یا با همسرم در موردش حرف میزنیم‌🥰

باورت میشه هنوز نیومده دلم براش تنگم میشه شاید فکر کنی دیونم ولی واقعیت 😅

همه به ما میگن بچه بیارین ولی من میگم نه فعلا بچه نمیخوایم بزار شرایط بهتر بشه درصورتی که دلم براش پر میکشه 

عزیزم ان شالله  به سلامتی نی نی خوشگلتو بغل میکنی برات دعا میکنم حتما که هیچ مشکلی برات پیش نیاد 

راستی دختر داری یا پسر ؟؟؟

اونم بهم بگی خوبه بالاخره نیاز میشه یه روزی خدا میدونه روزی چند بار تو بغلم تصورش میکنم یا با همسرم ...

خرجور دوست داری عزیزم من خودم ماه اول عروسیم باردار شدم یه جورایی نمیدونستم باید جلوگیری کنم😂😂۱۷سالم بود ۱۸ سالگی بچه اولم دنیا اومد الانم ۲۱ سالمه دومی رو باردارم ..بچه خیلی شیرینه خیلی بشرطی ک شرایط تربیتش رو داشته باشیم😍😋

یه مامان23ساله خدایا شکرت بخاطر داشتن پسرام🫀

کاهش این همه وزن تو مدت کوتاه اصلا خوب نیست.

به خودت گرسنگی نده.

فقط ورزش کن اونم بیشتر ورزش هوازی نه استقامتی. ورزش های استقامتی بیشتر مناسب بدن آقایون هستند.

قبلش پیش یه طبیب طب سنتی اصلاح مزاج کن.

آداب اقدام به بارداری را سرچ کن و حتما انجام بده.

فقط سه ماه قبل از اقدام باید فولیک بخوری خیلی تو مصرف مکمل ها زیاده روی نکن.

قبل از بارداری مواد غذایی حاوی کلسیم زیاد بخور

من خودم تو بارداری قبلی همه مکملا را مصرف کردم ولی دیگه تو بارداری بعدیم نمی‌خورم چون عارضه دیدم. به خاطر کلسیم هایی که تو بارداری و شیردهی مصرف کردم پسر ۹ ماهه من سنگ کلیه داره و ما چند ماهه درگیریم

جایگزین کلسیم تو رژیم غذایی میشه بادام. سنجد. انجیر .لبنیات

من ۲۵سالمه دیگه کم کم باید مامان بشم

انشأالله عزیزم اگه دوست داری توصیه های اسلامی رو بکنم برا بچه دارشدن در شب اقدام تا انشأالله بچه سالم و خوبی باشه درآینده برات😃

یه مامان23ساله خدایا شکرت بخاطر داشتن پسرام🫀

تزریق نکن مصرف چای کامل بزار کنار خوراکی خونساز مصرف کن.

مثلاً یکروز نه یکروز شربت شیره

فالوده سیب و به به عسل و گلاب وبیدمشک و شاطره