2777
2789
عنوان

میخوام اقدام کنم به بارداری چه توصیه هایی دارین 🥰

| مشاهده متن کامل بحث + 591 بازدید | 37 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین از روزی که پریودیت تموم میشه تا هفت روز هر روز صبح یک قاشق عسل با ۲۱ دونه سیاهدونه روش بریز بخور

به همسرتم هرروز صبح یک قاشق عسل روش پودر زنجبیل بریز بده بخورن

تغذیتونو اصلاح کنین سعی کنین نوشیدنی های کارخونه ای و کنسرو و... مصرف نکنین

روغنتونو حتما عوض کن

چند تا روغن متنوع گیاهی و حیوانی بگیرین برای مصرف خودتون فقط گیاهی و حیوانی استفاده کنین

برای مهمون میتونی روغن کارخونه ای بگیری

ساعت خوابم خیلی مهمه 

شب ها دیگه نهایتا تا ۱۱ بیدار باش

اللهم عجل لولیک الفرج
منم دو هفته دیگه میرم اقدام برا دومی خداکنه اینم راحت باردار شم

عزیزم ان شاالله خیلی راحت باردار بشی 🥰

کار خاصی انجام ندادی دارویی تقویتی چیزی 

اگه باردار شدی حتما خبرشو بده به ما هم 

عزیزم ان شاالله خیلی راحت باردار بشی 🥰کار خاصی انجام ندادی دارویی تقویتی چیزی اگه باردار شدی حتما خ ...

فقط دارم اسید فولیک میخورم گرمیجات و مغزیجات میخورم

حس قشنگیه وقتی عشقت بشه بابای بچه ات😍
اتفاقا منم کم خونیم ارثی و‌دکتر گفته همیشه باید فولیک‌اسید بخوری همیشه همیشه آلفا تالاسمی هستم همسرم ...

یعنی هردو تالاسمی هستید؟

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

عزیزم ان شالله به سلامتی نی نی خوشگلتو بغل میکنی برات دعا میکنم حتما که هیچ مشکلی برات پیش نیاد راس ...

قربونت، 

دختره 

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

تزریق نکن مصرف چای کامل بزار کنار خوراکی خونساز مصرف کن.مثلاً یکروز نه یکروز شربت شیرهفالوده سیب و ب ...

دستت دردنکنه