من ۲۵کیلو اضافه وزن داشتم الان ده کیلوشو کم کردم یه ۱۵کیلودیگه مونده پرولاکتینم بالاست و تنبلی تخمدان دارم دکتر بهم گفته حتما روزی یک ساعت الی دو ساعت باید ورزش کنی که خب الان باشگاهم میرم البته ورزش سنگین نمیکنم چون میگن برای تنبلی تخمدان خوب نیست
به خودم یه فرجه شش ماهه دادم که وزنم بیاد پایین بعد به امید خدا اقدام شروع کنم . من خودم قرص فولیک اسید و قرص ویتامین دی دارم استفاده میکنم و برای همسرم قرص فیفول و زینک گرفتم که بخوره شما روش طبیعی دمنوشی یا کاری و اگه بلد هستین که بنیه هر دومون قوی بشه یا توصیه ای دارین خیلی خوشحال میشم که کمکم کنید مثل اینکه روغن سیاه دونه بزنم به زیر شکمم یا نه یا برای اسپرم مرد چی خوبه چی بده ؟🥰
از اون مورد خطرناکها نه قبل از ازدواج مشاور ژنتیک رفتیم وگفت که مشکلی نداره میتونید ازدواج کنید
منم اوایل که برای آزمایش ازدواج رفتیم چون شوهرم مینور بود از منم آزمایش خون گرفتن منم کم خون بودم اما فقر آهن بود گفتن تا فقر آهنت جبران نشه نمیتونیم دقیق بگیم تالاسمی هستی یا نه، خیلی دکتر رفتم تحت نظر متخصص خون بودم یکسال، تا خوب شدم و اجازه ازدواج دادن ولی الان باز کم خون شدم
کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _ و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.