2777
2789
عنوان

میخوام اقدام کنم به بارداری چه توصیه هایی دارین 🥰

| مشاهده متن کامل بحث + 591 بازدید | 37 پست
از اون مورد خطرناک‌ها نه قبل از ازدواج مشاور ژنتیک رفتیم و‌گفت که مشکلی نداره میتونید ازدواج کنید

منم اوایل که برای آزمایش ازدواج رفتیم چون شوهرم مینور بود از منم آزمایش خون گرفتن منم کم خون بودم اما فقر آهن بود گفتن تا فقر آهنت جبران نشه نمیتونیم دقیق بگیم تالاسمی هستی یا نه، خیلی دکتر رفتم تحت نظر متخصص خون بودم یکسال، تا خوب شدم و اجازه ازدواج دادن ولی الان باز کم خون شدم

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

از الان مواقع پریودات گرمیجات استفاده کن  دم نوش پونه بخور اون روزا خرما بخور

و سرکه ماست دوغ نخور حداقل سه روز اولش

سیاهدونه رو بیار توی سفرتون و روی غذاهاتون بریزین 

بزن نت خواصشو بخون

و اگر مذهبی هستی روزی صد مرتبه استغفار بگو 

ان شاالله یه نی نی خوشگل 

إِنَّمَا أَمْرُهُ إِذَا أَرَادَ شَیْئًا أَنْ یَقُولَ لَهُ کُنْ فَیَکُونُ ????

چون به چیزى اراده فرماید کارش این بس که مى‏گوید باش پس [بى‏درنگ] موجود مى‏شود (??)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من تویه بازه طولانی رژیم بودم وتوهمین بازه دلم بچه میخاست ب طورجدی اقدام نکردم ولی تورژیم غذایمون فلفل سیاه زیادحنی برای صبحونه واسه اسپرم عالیه.زعفرون ودارچین وزنجبیل دم میکردم ومیخوردیم ومیدادم شوهرم البته بیشتربرای اینکه زمستون بودوشوهرم همش بخاری رو بلندنیکردومامیسوختیم  بهش مدام دمنوشش رو میدادم وتوغذاهاشم زیاداز این ادویه ها استفاده میکردم بعدازشش ماه باردار شدم والان توپنج ماه هستم ب نظرم حتمااین ادویه هارو استفاده کن انشالاکه زودبارداربشی وبرای تنبلی تخمدان روزی نیم ساعت پیاده روی عالیه

آره عزیزم خیلی عالی میشه

شب قبل اقدام وضو داشته باشید خیلی خوبه ایت الکرسی بخونید بعدشم همینجوری زبونی دعا کنید بچه سالم و صالح باشه بگید رحمت رو پاک کنه و جایگاه خوب و امن 

یه مامان23ساله خدایا شکرت بخاطر داشتن پسرام🫀

خیلی ممنون‌از نظرت عزیزم خودمم گرمی بخورم یانه ؟؟عرق کاسنی ام میگن خوبه برای مرد ولی من نمیدونم چقدر ...

اطلاعی ندارم فقط خرما و موز و گردو رو زیاد میگن مصرف کنند خوبه. انشاالله بارداری سالمی داشته باشین مادر آینده.

خیلی ممنون‌از نظرت عزیزم خودمم گرمی بخورم یانه ؟؟عرق کاسنی ام میگن خوبه برای مرد ولی من نمیدونم چقدر ...

اطلاعی ندارم فقط خرما و موز و گردو رو زیاد میگن مصرف کنند خوبه. انشاالله بارداری سالمی داشته باشین مادر آینده.