2777
2789

یه گروه دارم بعد از یه پسره رفتم پی ویش یه سوال پرسیدم راجب درس بعد پرو سین نکرده با اینکه تو گروه پیام می‌نوشت . فکرکرده کیه فقط هزار تا ترازش ازمن بیشتر شده تازه منم نمیشناسه اینجوری سین نمیکنه حرصم در میاد یکی سین نکنه چیکار کنم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب شاید نتونسته یا یه دلیله منطقی داره😂🥱انقدر زود نباید بهت بربخوره

خیلی بدم میاد از کسایی که خودشون رو به خاطر ۲ تا تراز بالا میدونن و آنلاین میشن سین نمیکنن

برای همین سین‌نمیکنه دیگه قبلش اطلاع میدادی

یعنی تو گروه جلوی همه میگفتم میشه بیام پی ویتون؟ 

ولی یکی وقتی پیام میده یا زنگ میزنه باید جوابشو داد دیگه اوج بی شعوریه جواب نده آدم 

یعنی تو گروه جلوی همه میگفتم میشه بیام پی ویتون؟ ولی یکی وقتی پیام میده یا زنگ میزنه باید جوابشو داد ...

فرهنگ ها متفاوته 

مثلا میتونستی بگی من یه سوال دارم میتونم پی وی پیام بدم؟ اینجوری پسرا زود قبول میکنن سریع سین میزنن همین طوری پیام بدی خودشونو میگیرن انگار از دماغ فیل افتادن😐