2777
2789

چاز بچگی پشت و پناه ندارم همیشه بابام هرروز از بچگی بهم سیلی میزد بهم فحش می داد میگفت آشغال زندگیمی جلو بابام گریه میکردم و به خودم فحش میدادم میگفت آفرین بیشتر بیشتر ادامه بده😅💔پسردوسته😔باهاش صحبت میکنم جوابمو نمیده اصلا هیچوقت تو چشمام نگاه نمیکنه فقط هروقت میخواد فحشم بده یا بهم بزنه با اخم و نگاه سنگین میاد سمتمهمیشه جلو فامیل خودشو خوب نشون میده جوری که توی دلم میگم این بابای من توی مهمونی همونیه که تو خونه با منو مامانم اینجوری میکنه؟😅💔مامانمم افسردگی گرفته از فحشایی که بابام هرروز بهم میزنه و اصلا بهم توجهی نمیکنه انگار من دخترش نیستم فکر کن یه دختر باباش اصلا تو چشماش نگاه نکنه حتی نگاهم کنه با سنگینی و اخم حس تنهایی و افسردگی و کمبود محبت عمیقی وجودمو گرفته

توی مهمونی یه سوال از بابام داشتم صداش میزدم جلو مهمونا جوابمو نمیداد نمیدونم شاید من واقعا آشغالم ۱۶ سالم بیشتر نیس از زندگی سیرم

بخاطر اینکه حس کمبود محبت دارم و هیچ مردی تو زندگیم پشتم نیس با یکی دوس شدم که حداقل اون پشتم باشه دلم بهش گرم باشه حالم حتی یکوچولو کنارش خوب باشه یذره هم شده حس خوشحالی رو حس کنم ولم کرد😔

اولین رلش بودم هیچوقت بهم بی احترامی نکرد فقط یبار بهش گفتم خیلی خودخواه و مغروری گفت هرجور دوست داری فکر کن

یک سالو نیم باهم بودیم کات کردیم چند وقت پیش بیوگرافی گذاشته بود کاش دو نفر به یه اندازه دلشون واسه هم تنگ میشد الان جدیدا چیزی نذاشته بیوگرافیش با توجه به اینا هنوز دوسم داره یا نه؟

انگار به دنیا اومدم فقط غم و بی توجهی ببینم دیگه از همه چی ناامیدم

برو تایپیکامو بخون سرنوشت مشایهی داریم... فقط تو اول راهی ... ببین به هیچ نری امید نداشته باشه به هیچ نری دل نبند برای امثال ماها اگه با جنس نر شانس داشتیم ازاولش معلوم بود مثل بقیه پرخوبی داشتیم ولی وقتی ازپدر شانس نداری ازکسی که از پشتش دراومدی شانس نداری از هفت پشت غریبه انتظار داری..پس کلا دل نبند

قوی کن خودتو تا قوی بشی ...تو ی حرفه ایی که علاقمند متخصص شو خوب درس بخون رشته خوبی قبول بشی کلا فقط به خودت تکیه کن و ازخدا کمک بگیر...کاش وقتی همسن تو بودم یکی این حرفارو بهم میزد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مثبت فکر کن زندگیا همه سخته همیشه کسایی هستن که باعث بشن گریه کنیم زمین بخوریم اما تو باید قوی باشی شکستو نپذیر دنبال خودکشی .... هم نرو تهش هیچی نیس بدبخت تر میشی اون پسره هم خب دلیله کاتتون چی بوده اصن ؟ اگه میخوای بهش برگردی دل نبند 

با مادرت صحبت کن بگو افسرده شدی ازش کمک بخواه. 

برید روانکاو اون راه حل درست را جلوت می‌ذاره.

دوست شدن با پسر تو سن شما درست نیست .شما الان باید به فکر آینده باشی درس بخونی تمرکز رو چیزهای مهم داشته باشی .از الان دنبال رفیق پسر باشی آینده ات رو به گند میکشونی. پسرها فقط دنبال رابطه جنسی اند حواست رو جمع کن الان خیلی برای این حرفها سن و تجربه ات کمه عزیزم. 

با مادرت صحبت کن بگو افسرده شدی ازش کمک بخواه. برید روانکاو اون راه حل درست را جلوت می‌ذاره.دوست شدن ...

مامانم خودش از منم داغون تر شده افسردگی گرفته و همیشه ترس تو وجودشه دارم از این داغون میشم😔

مثبت فکر کن زندگیا همه سخته همیشه کسایی هستن که باعث بشن گریه کنیم زمین بخوریم اما تو باید قوی باشی ...

پسره گف مامانم رابطمون رو فهمیده اوکی نیس با رابطمون مجبورم کرده باهات کات کنم منم قبول کردم تموم شد بعد از یه مدت دوباره پیامم داد و این سری خیلی تغییر کرده بود جوری که حس کردم دارم اذیت میشم دیگه مثل قبلش نبود سرد شده بود بخاطر آسیب هایی که از طرف پدرش دیده بود اونم مثل من باباش اذیتش میکرد باباش گوشیش رو شکسته بود با گوشی مامانش قایمکی پیامم داده بود ولی این سری افسرده شده بود😔

پسره گف مامانم رابطمون رو فهمیده اوکی نیس با رابطمون مجبورم کرده باهات کات کنم منم قبول کردم تموم شد ...

به عنوان یه دوست میتونین باهم دیگه دردل کنین اما اینکه بخواین تویه این شرایط باهم رابطه داشته باشین سخته بازم نمدونم