2777
2789
عنوان

قوز بینی بعدازعمل خواهشا راهنمایی کنید📷

| مشاهده متن کامل بحث + 1129 بازدید | 68 پست
من هرروز به توصیه خود دکتر ماساژ میدم فقط سوالم اینه ممکنه استخونم ورم باشه؟

نکنه روش ماساژ دادنت اشتباست

خیلی باید مواظب باشی آخه بینی شما الان عین سیب پخته س

هر مدلی ماساژ بدی همون مدل فرم میگیره

وَصِله نِمی شَوَد دِگَر،این دو هِزار و یک تَرَک‌‌

نگران نباش انشالله راهی هست من خودم سه بار بینیمو عمل کردممتاسفانه تو عمل دوم هم نکروز شد

واااای 😭

آرزومه که بغلم کنی خودت،🥲🥲                                            دوست دارم با عشق تو پیر شوم🥲

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای خیلی فرق کرده تا دیر نشده سررریع برو پیش دکتررررت وگرنه گردن نمیگیره

گفت بیا معاینه ولی من شهرستانم نمیتونم واسه یه معاینه برم تهران که گفتم اقدامی میکنید براش گفت زیرشش ماه هیچ اقدامی نمیشه کرد

وای خدایا تحمل حرف بقیه رو اصلاندارم همین الانشم کلی سرزنش میشم توسط اطرافیان که چراعمل کردی🥲

اگه بدونی من چه ها کشیدم

چقدر حرف و نصیحت و سرزنش شنیدم

چه  شب ها تا ساعت۴-۵صبح یک ریز که گریه کردم شده بودم درس عبرت واسه دیگران هرکی میخاست عمل کنه من و بهش معرفی میکردن که بترسه و سمت عمل نره

درکت میکنم عزیزم

الان خیلی قابل تحمل شده من خودم بشخصه که راضی نیستمولی بهتر از اون دوتای قبلی شده

مبارکتون باشه چیکارکنیم دیگه مجبورم تحمل کنم تا ۶ماه خواستم بدونم کسی بوده همچین شرایطی داشته باشه قوزش بره

مبارکتون باشه چیکارکنیم دیگه مجبورم تحمل کنم تا ۶ماه خواستم بدونم کسی بوده همچین شرایطی داشته باشه ق ...

شما تازه عمل کردی خیلی زوده واسه نظر دادن باید زمان بدی و صبور باشی

من تو عمل سومم یه طرف بینیم کامل پایین بوذ یعنی هرکی میدید میگفت چرا انقدر کجه بینیت 

یه سمت بینیم نسبت به اون سمتش چند میل پایین بود

دکترم میگفت ورمه من باورم نمیشد

فقط اشک میریختم ولی الان بااینکه یکسالم نشده که عمل کردم دو طرف بینیم یک اندازه ن و خبری از کج بودن نیست

شمام نگران نباش