2777
2789
عنوان

سونوگرافی آنومالی

3188 بازدید | 19 پست

سلام بچه ها 

من 15 مهر باید برم آنومالی هنوز هیچ جا رو پیدا نکردم میشه چند جا بهم معرفی کنید و اگه هزینه اش رو میدونید بهم بگید ؟

برای NT  پیش دکتر شاکری رفتم ولی جدیدا شنیدم خیلی اشتباه میکنه 

دکترم هم گفت برم پیش دکتر حمدی پور سمت میدان کاتب 

اگه راهنمایی کنید ممنون میشم

هر دکتری یه درصد خطایی داره، منم رفتم دکتر شاکری و الحمدالله درست گفته بود و پسرم الان ص و سالم بغلم هستش

خب نسل امیدم خوبه

البته من آنومالی رو رفتم دکتر فرزانه تو خیابان ولیعصر که حرف نداره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سونوگرافي فقط دكتر هاشمي طاري فوق العادس من كه همه سونوهامو رفتم پيش اون هم ان تي هم انومالي البته خيلي با انصافه تخفيف هم ميده عزيزم هزينه انومالي براي من شد ٣٨٠ تومن 

كاش از شاخه سرسبز حيات گل اندوه مرا ميچيدي.  كاش در شعر من اي مايه عمر  شعله راز مرا ميديدي
سونوگرافي فقط دكتر هاشمي طاري فوق العادس من كه همه سونوهامو رفتم پيش اون هم ان تي هم انومالي البته خ ...

عزیزم زود به زود وقت میده یا باید 1 ماه تو نوبت باشی و اینکه آدرسش کجاس ؟

دكتر پيري هم خيلي عاليه

پناه میبرم به خدا از عـیبی که «امروز» در خود می بینم، و «دیروز»؛ دیگران را به خاطر هـمان عیـب؛ ملامت کرده ام ... محتاط باشیم؛ در «سرزنش»؛ و «قضاوت کردن دیگران». وقتی؛ نه از «دیروز او» خبر داریم؛ نه از «فردای خودمان» ... 💕
هر دکتری یه درصد خطایی داره، منم رفتم دکتر شاکری و الحمدالله درست گفته بود و پسرم الان ص و سالم بغلم ...

فرزانه رو تعریفش رو شنیدم ولی کلا جواب تلفن نمیدن که  

هزینه ی دکتر پیری رو میدونی گلم ؟

يه كم هزينه اش نسبت به جاهاي ديگه بيشتره ولي خيلي كارش عاليه

٤٥٠ميگيره

پناه میبرم به خدا از عـیبی که «امروز» در خود می بینم، و «دیروز»؛ دیگران را به خاطر هـمان عیـب؛ ملامت کرده ام ... محتاط باشیم؛ در «سرزنش»؛ و «قضاوت کردن دیگران». وقتی؛ نه از «دیروز او» خبر داریم؛ نه از «فردای خودمان» ... 💕