2777
2789

من همسرم تودعواقاتی می‌کنه فحش میده میگه پدرسگ حرومزاده ....تاالانم وقتی آروم میشه بهش میگم نگوازچشمم میوفتی اززندگی سردمیشم میگه نمی‌گم دیگه ولی روزازنوروزی ازنوشکابودین چیکارمیکردین اصلاتاحالابهتون گفته

من حتما وقتی بخوان ازدواج کنم خیلی دقت میکنم که بد دهن نباشه و موقع دعوا و عصبانیت بی احترامی نکنه

اشتباه از ما بود،اشتباه از ما بود که خواب سرچشمه را در خیال پیاله می دیدیم✨☘️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نمیدونم

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

شوهر من عصبانی میشه ولی دیگه فحش به خانواده و خودم نمیده زن و شوهر باید یه خط قرمزی داشته باشن

هرچقدر میگم جوش نمیذه چیکارکنم منم ازچشمم میوفته دیگه دوست ندارم نگاش کنم

هه وایمیستی اروم بشه بهش تذکر بدی من توهمون دعوا زنده مردشو یکی میکنم میزارم کنار بفهمه خودش حرومزادس ک این فحشارو یادگرفته

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  

من خونوادم خط قرمزم هستن واقعا کسی بی احترامی کنه کوچیک و بزرگ حالیم نمیشه حالشو جا میارم

سال ها خودتو عذاب میدی ‏تا در نگاه دیگران بالا بری ‏بعد که همین دیگران رو از نزدیک میشناسی ‏میفهمی که چه قدر به خودت ظلم کردی ‏و به خاطر کسانی خودتو رنج دادی ‏که خودشون پر از عیب و ایراد و کمبودن ‏لطفا خودتو زندگی کن و به خاطر خودت تلاش کن تا شرمنده خودت نشی

واقعا زشته عصبی هستی باشه ولی نباید چیزی بگی ک بعدا خجالت بکشی از گفتنش

چجوری روش میشه بعد میره خونه همسرش بهش احترام میذارن شرمش نمیاد واقعاااا 

کاربری آقا هستم...پرورده کوردم ایلام خاکمه....
هرچقدر میگم جوش نمیذه چیکارکنم منم ازچشمم میوفته دیگه دوست ندارم نگاش کنم

هیکی دیگه لیاقت نداره همچین مردی از چشمم منم بود می افتاد،اگر بچه نداری عجله نکن فعلا سعی کن اخلاف شوهرت درست بکنی