امشب اولین دوز آمپول ویکیتاید رو به تجویز فوق تخصص غدد تزریق کردم. میخوام ببینم کسی استفاده کرده و نتیجه گرفته؟؟ عوارضش سخته؟ من واقعا نا امیدم از همه چی همه روش ها. رفته بودم مشاوره اسلیو معده که دکتر بهم گفت برم پیش غدد و این دارو رو بزنم اگه وزنم کم نشد برم برای اسلیو گفت فعلا کاندید اسلیو نیستم 😔
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من تعریف مونجارو رو خیلیییی شنیدم و دیدم میخوام حتما بخرم فقط خیلی گرونه نزدیک ۲۰ میلیون یه قلمش که ...
دکتر من گفت ایرانیش هم خیلی جواب میده اتفاقا من خودم میخواستم آمریکاییش رو بگیرم که گفت سی تومنه ولی راضیم کرد ایرانیش رو بگیرم و گفت مطمئن باش بیست کیلو کم میکنی تو ۱۵ هفته
نگران عوارض اینترنتی نباش، ولی دنبال کمترین عوارض باش. اگه ویکتاید اذیتت کرد و ناامیدت کرد، حتماً از پزشکت در مورد اسپارتینا سوال کن. خیلیها باهاش نتایج خوبی گرفتن بدون ضعف شدید.
تحمل عوارض و ادامه درمان مهمه. ویکتاید شروع خوبیه، اما اگه خیلی اذیتت کرد، اسپارتینا رو پیشنهاد میکنم. میگن عوارض کمتری داره و افراد راحتتر ادامهاش میدن.