2777
2789
عنوان

کیا آمپول لاغری زدن بیاید یه دقه

8204 بازدید | 23 پست

امشب اولین دوز آمپول ویکیتاید رو به تجویز فوق تخصص غدد تزریق کردم. میخوام ببینم کسی استفاده کرده و نتیجه گرفته؟؟ عوارضش سخته؟ من واقعا نا امیدم از همه چی همه روش ها. رفته بودم مشاوره اسلیو معده که دکتر بهم گفت برم پیش غدد و این دارو رو بزنم اگه وزنم کم نشد برم برای اسلیو گفت فعلا کاندید اسلیو نیستم 😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تعریف مونجارو رو خیلیییی شنیدم و دیدم میخوام حتما بخرم فقط خیلی گرونه نزدیک ۲۰ میلیون یه قلمش که ...

دکتر من گفت ایرانیش هم خیلی جواب میده اتفاقا من خودم میخواستم آمریکاییش رو بگیرم که گفت سی تومنه ولی راضیم کرد ایرانیش رو بگیرم و گفت مطمئن باش بیست کیلو کم میکنی تو ۱۵ هفته

من تعریف مونجارو رو خیلیییی شنیدم و دیدم میخوام حتما بخرم فقط خیلی گرونه نزدیک ۲۰ میلیون یه قلمش که ...

من رفتم ایرانیش رو با بدبختی پیدا کردم الان دوز اول و زدم فقط میترسم عوارض داشته باشه 

من رفتم ایرانیش رو با بدبختی پیدا کردم الان دوز اول و زدم فقط میترسم عوارض داشته باشه

عزیزمامپول زدی نتیجه گرفتی؟

اگر میشه منمراهنمایی کن اسم ایرانیش چیه کجاباید بخرم پیش کی برم بزنم ممنون

من ۴ روزه دارم استفاده میکنم دهنم بد مزه اسهال شدم رفلکس بد مزه دارم کسی تجربه داشته؟تا چند روز ادام ...

سلام خوبید.با آمپول لاغری چقدر کم کردین؟مبینایید مصرف میکردین؟بیشترین دوری که مصرف کردید چند بوده؟

من ۴ روزه دارم استفاده میکنم دهنم بد مزه اسهال شدم رفلکس بد مزه دارم کسی تجربه داشته؟تا چند روز ادام ...

سلام خوبید.با آمپول لاغری چقدر کم کردین؟ملیتاید مصرف میکردین؟بیشترین دوری که مصرف کردید چند بوده؟