2777
2789
عنوان

جاریم وقتی باردار بودم بچم رو نفرین کرد🤦‍♀️💔

| مشاهده متن کامل بحث + 3259 بازدید | 104 پست

حالا اون عصبانی بود ی چیزی گفت. شما به دل نگیر. 90 درصد مواقع حرف هایی که آدم ها میزنن ناشی از بدذاتی یا بدجنسی شون نیست. به خاطر حال بدیه که دارن. جاری ات هم غم بزرگ داشت و هی داشت با خودش نشخوار می‌کرد این غم رو. به جای ناراحت شدن و گریه ی مشاور معرفی میکردی بره که اینجوری خود شو بقیه رو آزار نده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالا اون عصبانی بود ی چیزی گفت. شما به دل نگیر. 90 درصد مواقع حرف هایی که آدم ها میزنن ناشی از بدذات ...

عزیزم شما کسی بچت رو نفرین به مرگ کنه چیکار می‌کنی ؟ خدا به انسان عقل داده 

مگه کسی ناراحت شد هر کاری بخواد باید بکنه ؟

عزیزم شما کسی بچت رو نفرین به مرگ کنه چیکار می‌کنی ؟ خدا به انسان عقل داده مگه کسی ناراحت شد هر کاری ...

اوووو و تا دلت بخواد من و بچه ام رو نفرین کردن. خاله ام. مادرشوهرم. پدرشوهرم. مادربزرگم. اولین بار که شنیدم عصبانی شدم ولی بعدش که با تراپیست حرف میزدم ی حرف قشنگی زد گفت آدما حال بد خودشون رو تو حرفا منتقل میکنن که حال تو هم خراب بشه. تو به جای تاثیر پذیری سعی کن ازش بگذری و ی پله بالاتر از اون رفتار کنی. مجبور نیستم این آدما و رفتارهاشون رو تحمل کنم ولی دیگه اجازه هم نمیدم با حرفاشون منو آزار بدن. الان یکی بیاد مرگ بچه ام رو جلو چشمم از خدا بخواد. فقط براش تاسف می خورم و اذیت نمیشم. چون ناآرامی من بیشتر حال بچه ام رو خراب میکنه تا حرف های اون. 

عزیزم شما کسی بچت رو نفرین به مرگ کنه چیکار می‌کنی ؟ خدا به انسان عقل داده مگه کسی ناراحت شد هر کاری ...

هنوز به اون درجه نرسیدیم که جای جاری ات باشیم. آن شالله نباشیم ولی مرگ بچه سخته. من میذارم رو حساب فشار زیادی که روش بود و حسادتی که رفتارش شد ولی ازش بگذر. براش دعا کن دامنش سبز بشه و شاید حس شرمندگی اش بیشتر شد. وقتی بچه دار بشه اونوقت می فهمه نباید بد کسی رو بخواد. مخصوصا پاره ی تن ادمو

اون شاید اون لحظه حسرت بچه به دلش نشستهذو اجتمالا رفتارهای خانواده همسر باعث عصبانیتش شدهشاید بهتربو ...

آخه بازم منطقی نیست بچه کسی دیگه رو نفرین به مرگ کنه

عشق فقط سه حرفه 👈❤️خدا❤️ ️ 

چه دل سیاهی داره ...ببین شنیدی میگن خدا خر رو میشناخته بهش شاه نداده؟😅متاسفانه درمورد جاریتون صدق میکنه 

به هر حال به دل نگیر ...تو شرایط روحی روانی بدی بوده یه چرتی گفته...اگه به نفرین و دعا بود که الان خیلیا بدبخت شده بودن ...خدا خودش پشت پناه بچت باشه ❤️