2777
2789

عزیزان من یا جوش نمیزنم یا یهو کل صورتم از بین میره..نه شیرینی جات میخورم نه جلوی نور خورشید میرم و نه دیر به دیر صورتمو میشورم ولی گاها استرس دارم

حالا برای جایِ جوش که بعد مدتی تیره میشه چی بزنم که پاک بشه؟

برای اینکه جوش زیرپوستی نزنم چی؟

برا جوشاممن خیار یخ زدهآبلیمو یخ زدهسیب زمینی یخ زدهاسکراب شکر و آبلیمو گلابجوشام رفته الان با جاش د ...

وای دقیقا منم😂😂😂

جاش مهمه که بعد مدتی تیره میشه وگرنه من‌جوش رو میکنم😂

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من وقتی جوش میزنم همون اول ضد جوش فوری میزنم که جوش از بین بره دیگه به لک شدن نرسه .

اگه لک باشه ضد لک اکسیس وای استفاده میکنم .

و نیاسینامید و الفااربوتین اوردینری همیشه استفاده میکنم باعث شده دیگه جوش نزنم لک هم ندارم .

روتین رو درست رعایت میکنم که صورتم چرب نشه و پوستم حوش نزنه .

شستشوی دو مرحله ای انجام میدم که چربی تو منافذ نمونه و تونر انوا استفاده میکنم که عالیه 

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑

من وقتی جوش میزنم همون اول ضد جوش فوری میزنم که جوش از بین بره دیگه به لک شدن نرسه .اگه لک باشه ضد ل ...

من پوستم خیلی چربه😑

و هر روتینی استفاده میکنم الان جواب نمیده نمیدونم چیکار کنم

من پوستم خیلی چربه😑و هر روتینی استفاده میکنم الان جواب نمیده نمیدونم چیکار کنم

منم پوستم چربه 

شوینده چی استفاده میکنی؟

تونر و ابرسان مناسب پوستت میزنی؟ 

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑

من تقریبا هر چی برای پوست چرب گیرم‌بیاد میزنم

من پوستم چرب بود 

میسلار بیودرما 

شوینده سراوی پوست چرب

تونر انوا 

ابرسان کلینیک و لورال 

مرطوب کننده انوا

ضد افتاب سنتلا

اینا رو میزنم و اصلا دیگه پوستم چرب نمیشه خیلی راضیم مخصوصا تونر انوا

من پوستم چرب بود میسلار بیودرما شوینده سراوی پوست چربتونر انوا ابرسان کلینیک و لورال مرطوب کننده انو ...

عه

جای جوش ندارین؟ الان پوستتون شفافه یا هنوزم جوشای ریز یا تیرگی و برآمدگی و اینا دارین؟

عهجای جوش ندارین؟ الان پوستتون شفافه یا هنوزم جوشای ریز یا تیرگی و برآمدگی و اینا دارین؟

نه عزیزم یه دوره ای داشتم الان دیگه ندارم .

من وقتی جوش میزنم همون اول ضد جوش فوری میزنم که جوش از بین بره دیگه به لک شدن نرسه .اگه لک باشه ضد ل ...

تونر انوا برای پوست حساس هم خوب هس

یه دخمل باهوش🙄😘😍💋💄💅👗👠👒👜
من پوستم چرب بود میسلار بیودرما شوینده سراوی پوست چربتونر انوا ابرسان کلینیک و لورال مرطوب کننده انو ...

از ضد آفتاب سنتلا مدل سرمی راضی هستین؟

یه دخمل باهوش🙄😘😍💋💄💅👗👠👒👜