درادامه تایپیک قبلیم که شوهرم بخاطر عصبانیتش از خواهرش که من باهاش مشکل دارم زدشیشه رو شکوند ودستش 3 تا بخیه خورد حالا اومده عصبانی که منو نمیخاد ال وبل وفلان البته همیشه تو عصبانیتهاش از این حرفا میزنه ولی الان خیلی بهم برخورد بذارم برممممم
همون سرسنگینی و دوری بنظر من کافیه! ببین وقتی یجوری برخورد میکنی که طرف خودش شرمنده شه خیلی بهتر از ...
عزیزم منم با حرف شما موافقمباید سرسنگین باشه اما شاید همسرش ندونه از چی ناراحت شده یا به نظر شوهرش حرفش خیلی بد نبوده باشه منم بهش گفتم در ارامش و با احترام حرفات و بزن و احساساتت و بیان کن و تو این محیط بهیچ وجه نباید عصبانی شد
به هر قیمتی پادشاه باش حتی اگر قلمرو ات به اندازه عرض شانه هایت باشد
عزیزم پیش یه مشاور خوب برو و سعی کن زندی تو درست کنی اگه شد که بهتر اگه نشد بالاخره یه فکری برای خود ...
واقعا اولین باره همچین حسی دارم ما زندگی پر تنشی رو داشتیم خودم دارم روانشناسی میخونم وخیلی تو رابطه ام واصلاحش از علمم کمک گرفتم ولی الان احساس میکنم قلبم سنگ شده مشاوره هم برم میدونم چی میخاد بگه از برم ولی از اینکه شوهرم تفکیک قائل نمیشه عواطفش رو ونمیدونه چکار باید یکنه وچی الویتشه ناراحتم اصلا سرددددددد مم
واقعا اولین باره همچین حسی دارم ما زندگی پر تنشی رو داشتیم خودم دارم روانشناسی میخونم وخیلی تو رابطه ...
عزیزم خوب خودت که بهتر می دونی باید بالاخره تلاشت و بکنی که اگه یه وقت تموم شد پشیمون نشی به هیچ وجه منم مثل شمام و همه این حرفا رو بدترش و از شوهرم شنیدم و دارم تمام تلاشم و می کنم تا ببینم چی پیش می اد
به هر قیمتی پادشاه باش حتی اگر قلمرو ات به اندازه عرض شانه هایت باشد