2777
2789
عنوان

بچه ها بذارم برم خونه بابام؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1074 بازدید | 53 پست

نه عزیزم بذار اروم شد اگه امکان صحبت باهاش بود و یوقتی که حالش خوب بود برو بهش بگو چی باعث می شه این حرف و بزنی من چه کاری کردم که باعث شده تو اینطور با من صحبت کنی ببین شاید ناراحته از دستتون ولی اگه فقط حرفش از رو عصبانیت بوده باشه سعی می کنه حاشیه بره و ... اگه اینطور بود بهش بگو من خیلی ناراحت شدم از این حرفت دوست داشتی منم به تو این حرف و می زدم اون موقع چه احساسی داشتی 

سعی کن باهاش گفتگو کنی عزیزم در ارامش و احترام 

به هر قیمتی پادشاه باش حتی اگر قلمرو ات به اندازه عرض شانه هایت باشد

بنظر من اصلا ب روت نیار

یجوریم رفتار کن که اونجا خونه تو و اون باید بزاره بره نه تو!!!

هیچوقت یه زن نباید خونشو ترک کنه بره!

این مرده که باید بره تو تنهاییش ب کاری که کرده فک کنه آدم شه برگرده عذرخواهی کنه!

من بنده آن دمم که ساقی گوید یک جام دگر بگیر و من نتوانم...🍷

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظر من اصلا ب روت نیار یجوریم رفتار کن که اونجا خونه تو و اون باید بزاره بره نه تو!!! هیچوقت یه ز ...

عزیزم اگه به روش نیاره که دوباره این حرف و می زنه بالاخره باید بفهمه چقدر این حرف سنگینه و چقدر به رابطه زناشویی شون ضربه می زنه و تا خودش و جای زنش نذاره واقعا نمی فهمه

به هر قیمتی پادشاه باش حتی اگر قلمرو ات به اندازه عرض شانه هایت باشد
قلقش که سیاست دارم خیلی هواشو دارم ولی احساس میکنم خیلی سرد شده دلش نشبت بهم  دلزده شده

ببین عزیزم من دقیقا نمی دونم مشکل شما چیه ولی بنابر تجربه می گم بعضی مردا گله و شکایت از مادر و خواهرشون و غر زدن و اینا خیلی حساس ان اگه شوهرت جزء این دسته مردهاست سعی کن این مسائل رو از زندگیت دور کنی

عزیزم اگه به روش نیاره که دوباره این حرف و می زنه بالاخره باید بفهمه چقدر این حرف سنگینه و چقدر به ر ...

همون سرسنگینی و دوری بنظر من کافیه!

ببین وقتی یجوری برخورد میکنی که طرف خودش شرمنده شه خیلی بهتر از برخورد رفتاری تنده!

این نظره منه البته

گفته شما هم متین

قبول دارم!

والا خونه بابا که واقعا خوبه ولی من دختری نیستم راحت باشم براچی مردها اینقد بعضا نامرد میشن

هیچوقت اینکارو نکن، بدترین نوع رفتار و قهره، بخاطر اینکه خواهرشوهرت به ریشت میخنده، پس هیچوقت دشمنت رو شاد نکن ... بزار اوضاع اروم بشه البته سرسنگین هم باش باهاش ، سر فرصت ک اروم شد راجب احساست نسبت بحرفاش صحبت کن 

قلقش که سیاست دارم خیلی هواشو دارم ولی احساس میکنم خیلی سرد شده دلش نشبت بهم  دلزده شده

دلشو بدست بیار بعد از تنبیه رفتاری

اگرم میخوای اقدامی کنی،زمانی بکن که جایگاهت در مقابل همسرت متزلزل نباشه

اینجوری خدایی نکرده امکان جدایی کامل بیشتر میشه🙈

ترک خونه بدترین کاریه که زن و مرد ، تو دعوا انجام میدن .  ادم عاقل و بالغ حرف میزنه . خونه رو ...

لطفا توهین به کسی نکن

کسی که خونرو ترک میکنه بی عقل و بیشعور نیست

حتما دلیل محکمی داره 

شاید اونروز برای همه ما پیش بیاد خدارو چ دیدی

مورِه میبینی که شر و با صفایُم؟بچِه محله امام رضایُم.  زلزلیُم،حادثِیُم،بلایُم !!! بِچِه محله امام رضایُم

من شش سال تلاش کردمو نشد 

تلاشتو بکن اونم خیلی زیاد

ولی درنهایت زندگی تنها بهتر از تحمل حقارت و توهین اشکاره

متاسفانه مملکت ما فقط تشویق به سوختن ساختن میکنن ،کما اینکه بعضیاشون خودشون از زندگیه مشترکشون راضی نیستن

مورِه میبینی که شر و با صفایُم؟بچِه محله امام رضایُم.  زلزلیُم،حادثِیُم،بلایُم !!! بِچِه محله امام رضایُم
لطفا توهین به کسی نکن کسی که خونرو ترک میکنه بی عقل و بیشعور نیست حتما دلیل محکمی داره  شاید ...

الان کجای حرف من توهین بود . دقیقا میشه بگی ؟ 

منظور حرف ادمو متوجه شو بعد بیا پست بذار . 

منظور من اینه که ادم وقتی عصبانیه تنها از روی احساسش تصمیم میگیره که بعد از چند دقیقه از کارهایی که تو عصبانیت انجام داده پشیمون میشه . 

لطفا کمی فکر کن بعد با عصبانیت دیگران رو ریپلای کن . 

⁦♥️⁩⁦♥️⁩
الان کجای حرف من توهین بود . دقیقا میشه بگی ؟  منظور حرف ادمو متوجه شو بعد بیا پست بذار .  ...

اول متنی که گذاشتیو بخون بعد جواب بده

بهتره شما بخونی بعد ریپلای کنی . نصفه شبی هم اصلااا حوصله بحث کردن ندارم . پایدار باشید

بحث نکن

قربان شما