درادامه تایپیک قبلیم که شوهرم بخاطر عصبانیتش از خواهرش که من باهاش مشکل دارم زدشیشه رو شکوند ودستش 3 تا بخیه خورد حالا اومده عصبانی که منو نمیخاد ال وبل وفلان البته همیشه تو عصبانیتهاش از این حرفا میزنه ولی الان خیلی بهم برخورد بذارم برممممم
الان نه. صبر کن عصبانیتش که خوابید چمدون ببند بعد که جلوت رو گرفت با آرومی و بدون دعوا و بحث بگو که چقدر از این حرفش ناراحت میشی و باعث میشه غرورت بشکنه. بگو اگر غرورت رو از دست بدی میشه یک زن سرخورده و هیچکس هم دوست نداره همسرش اینطوری باشه.
نه نرو هیچوقت خونه بابات نرو فقط زمانی برو خونه بابات که تصمیم به طلاق گرفتی و دیگه دو روز دیگه برنمیگردی خونه شوهرت و جدی جدی طلاق میگیری... البته نظر من اینه بازم خودت میدونی من خودم اینطوریم عقیدم اینه. انشالا که هیچوقت تا این حد نباشه که مجبور بشی برا طلاق بری خونه بابات آمیییین
نه نرو هیچوقت خونه بابات نرو فقط زمانی برو خونه بابات که تصمیم به طلاق گرفتی و دیگه دو روز دیگه برنم ...
منم عقیده ام اینه بعداز 6 سال زندگی منم همین عقیده رو داشتم ولی واقعا این سری تقصیر کارمن نیستم ولیاینطوری با من رفتار میکته یعنی چی دیگه منو نمیخاد......
پسر داشتن حس شیرینیه ....دنیای معصوم وکودکانه اش به من که یک زن هستم حس آرامش عجیبی میده.... وقتی که از همه مرد های زندگیم نا امید میشم و به یه گوشه پناه میبرم، یه مرد کوچولو میاد پیشم که نه شوهرمه ، نه پدرمه، ونه برادرم . اون تنها عشق زندگی منه که بادستای کوچولوی مردونه اش موهام رو نوازش میکنه و برای اینکه غصه هام رو فراموش کنم، با صدای قشنگش توی گوشم میگه : مامان، امروز موهات چقدر قشنگ شده .......❤️ وتوی اون ثانیه هاست که من اوج میگیرم وبا عشق زندگیم از ته دل میخندم.... آره ..... عشق زندگی من اون چشمای قشنگ مردونه ست که با نگاهش فریاد میزنه :مامان عاشقتم........ومن با تمام پوست و گوشت و خونم عشقش رو احساس میکنم.....❤️❤️❤️❤️تقدیم به پسردارا😘
منم عقیده ام اینه بعداز 6 سال زندگی منم همین عقیده رو داشتم ولی واقعا این سری تقصیر کارمن نیستم ولیا ...
عزیزم میدونم سخته ولی اگه بری خونه بابات و برگردی فقط خودتو ضایع کردی یا نرو و مشکلتون رو حل کن یا وقتی برو که دیگه نخوای برگردی الانم بشین اول با این حرف شوهرت که زده تکلیفتون رو روشن کن حرفه بزرگی زده اینکه نمیخوادت باید پای حرفش بایسته یا اگه الکی زده توجیح کنه این حرف حرفی نیست که راحت گفته بشه بعدشم سکوت کنه تکلیف شمارو هم روشن نکنه نمیشه که