دوستان
من نمیدونم چرا اینطوری شدم یعنی وقتی زنداداشمو میبینم اصلا تپش قلب میگیرم
الان باهم کاری نداریم مگر اینکه دهنش یجا نمونه یچیز بگه جوابشو بدم خیلی پر حرف اینکه از خوانوادش تعریف کنه هیچی نیستن
قبلا خیلی بحث میکردیم یکی دوسری بدجوور دعوامون شددددددد من از عصبانیت داددد میزدم بدجور سرش تا چندوقت قهر بودیم منم ادم عصبییم تقریبا اما من کلا ادمیم سرم تو لاک خودمه اما کرم میریزه تو حرف زدن منم نمیتونم تحمل کنم
الانم از عید ک رفته بودیم مسافرت بحثمون شد دیگه از اونموقه باهاش سرسنگین ترم
من اصلا باهاش نمیسازم خیلی اخلاقای بخصوصی داره یکاری کرده داداشمم ازش زده شده بخاطر دوتا بچه هاش داره تحمل میکنه بزور خودمون میبینیم چطور مثل خر گیر کرده تو گِل چون خودش میخوام میخوام راه انداخته بود مامان بابام اصلا راضی نبودن مامانم شبانه رو گریه میکردد گفتن کاری نمیتونیم کنیم مجبوریم بگیریمش برای داداشم
مثلا جلوی مامان بابام خیلی خود شیرینی میکنه ها ولی زیر زیرکی کاراشو میکنه
داداشم بشدت مخالف عمل زیبایی و ایناست خواهرم عمل زیبایی میکنه یا ب خودش میرسه چش دیدن نداره عمدا جلوی داداشم میگه وای فلان عملو کردی ک داداشم حساس بشه یچیز بگه
یا مثلا یسری خواهرم از زنداداشم اجازه گرفت بچه رو با دوستاش ببره بیرون زنداداشم گفت باشه ببر بعد ک برده وسط راه بوده زنداداشم زنگ زده به داداشم که خواهرت بچه رو ورداشته برده ک داداشمو بندازه ب جون ابجیم داداشمم زنگ زد که بچه رو وردار بیار اونم اورد یخورده بحث
خب از خودش اجازه گرفته بود
ن بچه هارو درست تربیت میکنه ن چیزی
ن خوانواده درستی داره همشم تعریف میکنن از خودشون
ده ساله ازدواج کردن عروسیشون ننش جنگ راه انداخت سر شاباشا
یسری من با چشام دیدم دعا جاساز میکنن تو اتاق
الان یکی بهم گفته دعا داری اون خونه برام سنگینه همش حالم بده
اصلا دوست ندارم ببینمش از چشمم بشدت افتاااده خیلی حسوده اون یکی داداشم میخواد زن بگیره کم سنه زنش ۱۷عه خیلی دختر خوبیه میخوایم نشون ببریم چند وقت دیگه تا دوست دخترشو دیده ی قیافه ای گرفته رفیقم گفت حسودی از قیافش میباره
خیلی داستانا داشتیم قبلا باهاش الان یکمشو گفتم
الان نمیدونم واقعا چیکار کنم دست خودم نیست
موقعی ک میبینمش تپش قلب حالم بد میشه خونشونم نزدیک ماس تقریبا یه شب درمیون خونمونن من فراریم از دستش یا با دوستام میرم بیرون نبینمش دنبال بهونم اون شب خونه نباشم
بنظرتون میتونه دعا باشه؟ اخه زیاد تو این کار اینطور چیزانن