2777
2789

خیلیییی به این رشته علاقه دارم خودم لیسانس مهندسی دارم برنامه نویسم اما متأسفانه بالاجبار!!! 

خییلی به هنر علاقه دارم خصوصا این رشته کسی رو میشناسین ک این رشته رو خونده باشه و مشغول به کار باشه فرسودگی نداره برای یک خانم؟ 

استخدام دولتی داره بعد از گرفتن لیسانس؟ 

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ🌈

مشغول به کار ک خده نقاشی هم من نقاشی حرفه ای انجام میدم بعد یکی دوساعت پا میشم کمرم خشک‌شده انگشتم به مرور زمان کمی تغییر حال داده  تو‌خیاطی هم گردنم و‌چشمام اذیته 

ایشالا ک خیره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مشغول به کار ک خده نقاشی هم من نقاشی حرفه ای انجام میدم بعد یکی دوساعت پا میشم کمرم خشک‌شده انگشتم ب ...

ای وای اینطوری که خیلی بده، من خودمم پشت سیستم یکم کمر و گردنم درد میگیره ولی سعی میکنم خیلی مراعات کنم. 

ای وای اینطوری که خیلی بده، من خودمم پشت سیستم یکم کمر و گردنم درد میگیره ولی سعی میکنم خیلی مراعات ...

ولی باور کن بلند ک میشی میبینی چقد کارت خوب شده کل خستگیت میرت

ایشالا ک خیره

استخدام آموزش و پرورش گاهی میخوان به عنوان هنراموز

یه کسی رو میشناسم که بعد از ازدواجش و بجه دار شدنش دیپلم طراحی دوخت گرفت رفت دانشگاه ليسانس گرفت کارایی هم مه میکنه واقعا تمیز و قشنگه الان علاوه بر اینکه تو خونه شخصی میدوزه برای یکی از فامیلاشون تحت عنوان مزون لباس بچگونه میدوزه که طراحی هم با خودشه به عراق و قبرس و لینجور جاها صادر میکنه

ولی این خانمی که میگم کلا ادم فعالیه کلاس موسیقی میره باشگاه میره خیاطی میکنه گلدوزی و کاردست رو لباس میکنه تازه شوهرشم تالار داره مدیر سالن تالارش هم هست برای مجالس

استخدام آموزش و پرورش گاهی میخوان به عنوان هنراموزیه کسی رو میشناسم که بعد از ازدواجش و بجه دار شدنش ...

چ خانم فعالی که به همه کارهاش میرسه🥲