2777
2789
عنوان

ممکنه پرپود شی و باردار باشی 😑⁉️

229 بازدید | 18 پست

ممکنه واقعا؟ من دوماه پریود نشدم چون تازه ازدواج کردم بعد رابطه هورمونام بهم ریخته بود . قرص ال دی خوردم یک هفته قطع کردم بعد ۴ روز پریود شدم اونم چه پریودیییی ینی دبه دبه خون میریزه 😑 ولی امروز حموم بودم سینه هامو دیدم خیلی زنونه شده بود حس میکردم شبیه سینه خانومای شده که شیر دارن 😐 

واقعا ممکنه باردار باشم؟! 

بی بی چک هم زدم همین سه روز پیش منفی بود دو هفته پیش هم دوتا زدم منفی بود 

کیس شما رو نمیدونم ولی بله اطراف دوتا خانوم داشتیم بچه هاشونو تا دو سه ماه اول نمیدونستن پریود هم داشتن

اگر آرکیتایپ همه شخصیت های هلنی رو لحاظ کنیم، من به سرنوشت کاساندرا مبتلا ام.

یعنی ازدواج کردی ولی دوزار اطلاعات به دست نیاوردی قبلش🤦‍♀️

حامله نیستی

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اونایی که هم پریود شدن هم حامله بودن،من شنیدم مریودیشون در حد لکه بینی بوده،خون ریزی خاصی نبوده.

اگه خیلی نگرانی آزمایش بده

ولی تغییر سینه دلایل دیگه هم میتونه داشته باشه

یعنی ازدواج کردی ولی دوزار اطلاعات به دست نیاوردی قبلش🤦‍♀️حامله نیستی

عزیزم آخه اینجا یه خانومی می‌گفت ۶ ماه از بارداریم گذشته فهمیدم باردارم پریود هم میشدم

الان این پیام رو خوندم واقعا دیگ به پریودی هامم شک دارم 

اونایی که هم پریود شدن هم حامله بودن،من شنیدم مریودیشون در حد لکه بینی بوده،خون ریزی خاصی نبوده.اگه ...

ولا منم اولین بار تو عمرم اینجا دیدم یکی از کاربرا گفت ترسیدم 😐

عزیزم آخه اینجا یه خانومی می‌گفت ۶ ماه از بارداریم گذشته فهمیدم باردارم پریود هم میشدمالان این پیام ...

دبه دبه خون ازش نمیرفته

قطره قطره

بخوای هم ممکن نیست با اون وضع بچه رو نگهداری

سینه هم متورم میشه قبل پریود و یا در شرایط خاصی توی ماه

شیر که از ماه اول حاملگی نمیاد تو سینه

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
خانم باردار که پریود میشه ولی تقریبا کم پیش میاد میشناسم کسی که باردار بود ۹ماهشو قشنگ پریود میشد

اون خون ریزی بخاطر ریزش دیواره رحم نمیتونه باشه خب،میشه؟

اون شاید بارداری خطرناک داشته که دچار خون ریزی هم میشده

دبه دبه خون ازش نمیرفتهقطره قطرهبخوای هم ممکن نیست با اون وضع بچه رو نگهداریسینه هم متورم میشه قبل پ ...

خوبه خداروشکر حدس و گمان بود ، مجردی هم پریودام نامنظم بود اما برام مهم نبود هرچقدر عقب میوفتاد خوشحال تر میشدم اما بعد ازدواج دوماه نشدم واقعا استرس داشت منو میکشت .. 

انقدم هیچ وقت توی عمرم خونریزی نداشتم با مفنامیک اسید و ال دی یکم کنترل کردم 

خوبه خداروشکر حدس و گمان بود ، مجردی هم پریودام نامنظم بود اما برام مهم نبود هرچقدر عقب میوفتاد خوشح ...

بابت قرص خوردنته

یا دائم بخور یا وسطش ول نکن

بعدم پیشگیریتونو مطمئن کنید

حتما کان**م هم استفاده کنید