2777
2789
عنوان

شوهرم زنگ زد کلی حرف بارم کرد

268 بازدید | 4 پست

در راستای دوتا تاپیک قبلی ، دخترخاله ی شوهرم به شوهرم پیام داد که ما امروز نمیایم به خواهرتم بگو انقدر بی تربیت نباشه ، شوهرم بهم زنگ زد گفت تو به خواهرشوهر چیزی گفتی که دخترخاله همچین پیامی داد ؟ من اولش گفتم نه لابد یه قضیه ای بین خودشون به وجود اومد شوهرم گفت همین امروز که اینا میخواستن بیان خواهرم باید با اینا بحثشون میشد ؟!! خلاصه گفتم بزار زنگ بزنم به خواهرت ببینم قضیه چیه ، هیچی دیگه خلاصه فهمید و کلی هم دعوام کرد بهم میگه تو فضولی ک رفتی گفتی منم سرش داد زدم گفتم یکی دیگه گفته تو سر من خالی میکنی من چمیدونستم خواهرت میخواد فتنه بشه این وسط 😖😖

حال همه‌ی ما خوب است ملالی نيست جز گم شدنِ گاه به گاهِ خيالی دور،که مردم به آن شادمانیِ بی‌سبب می‌گويند با اين همه عمری اگر باقی بودطوری از کنارِ زندگی می‌گذرم که نه زانویِ آهویِ بی‌جفت بلرزد و نه اين دلِ ناماندگارِ بی‌درمان!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قضییه چی بوده خواهر شوهر چی گفته

دو تا تاپیک قبلمو بخون 

حال همه‌ی ما خوب است ملالی نيست جز گم شدنِ گاه به گاهِ خيالی دور،که مردم به آن شادمانیِ بی‌سبب می‌گويند با اين همه عمری اگر باقی بودطوری از کنارِ زندگی می‌گذرم که نه زانویِ آهویِ بی‌جفت بلرزد و نه اين دلِ ناماندگارِ بی‌درمان!
بی خیال بابا تو دعوای طایفه شوهر اصلا داخل نشو چون بعدا تو ادم بده و مقصر میشی خودتو کنار بکش اصلا م ...

من دخالت نکردم حتی جواب دخترخالشم که این همه برام طومار نوشت رو ندادم ، حالا آقا از من ناراحته که چرا رفتی به خواهرم گفتی خب گفتم که گفتم کف دستمو بو نکردم که خواهره میخواد معرکه درست کنه