تولد کسیه که دوستش دارم و بهش ابراز هم کردم ایشون نه گفت نه و نه گفت اره و رابطه ما در حد ارتباط چت ادامه داره و هپو تو دانشگاه میبینیم ، من چون از بلاتکلفی بدم میاد پا گذاشتم رو دلم و دیگه هیچ پیامی نمیدم ولی ایشون پیگیره و یه مدت که پیام نمیدم خودش میاد پیام میده حالمو میپرسه ، حالا من نمیدونم میخواد منو یا نمیخواد ، امروز تولدشه به نظرتون پیام بدم تبریک بگم یا نه؟ اینستامو دی اکتیو کردم نمیتونم استوریشو ببینم ریپلای بزنم تبریک بگم . زشته اگه تو تلگرام تبریک بگم؟ اینجوری میفهمه تولدشو یادم بود
این قرار داد ،تا ابد میان مابرقرار بادچشمهای تو به جای دستهای تومن به دست تو آب میدهم تو به چشم من آبرو بده! من به چشمهای بی قرار توقول میدهم ریشه های ما به آبشاخههای ما به آفتاب میرسد ما دوباره سبز میشویم قیصر امین پور
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
بگو تبریک بگو ی مدت صحبت کن اگع خرفی نزد ک پا پیش بزارع یعنی معطل هسی
یکسال و نیمه همینه وضعیت، میام دل بکنم باز خودش پیام میده
این قرار داد ،تا ابد میان مابرقرار بادچشمهای تو به جای دستهای تومن به دست تو آب میدهم تو به چشم من آبرو بده! من به چشمهای بی قرار توقول میدهم ریشه های ما به آبشاخههای ما به آفتاب میرسد ما دوباره سبز میشویم قیصر امین پور
اگ برا ازدواج میخوایش بگواگ برا رابطه های دو روزس نمیپسندم غرورت مهم تره
من تا حالا دوس پسر نداشتم
اینو دیدم گفتم مرد رویاهامه
ولی خیلی آدم گنگیه
هیچی بروز نمیده
دو روز خیلی پر شوق پیام میداد هرچی منتظر شدم اونم ابراز علاقه کنه دیدم نه خبری نیست