2777
2789

من نوزده سالمه این پسری هم که گفتم ۲۰ سالشه 

دانشجوئه و از پارسال هم رو میشناسیم و گاهی باهم چت میکنیم 

چند بار بحثش پیش اومد مستقیما بهش گفتم نمیخوام باهات وارد رابطه عاطفی بشم لطفا باهم ارتباطی نداشته باشیم و ...

اما قبول نمی کرد باز دوباره پیام میداد 

دلم نمیومد که بلاکش کنم چون حتی یه بی احترامی کوچیک هم نکرده بود اصرار کرد که باهم دوست معمولی بمونیم منم قبول کردم ولی حتی به عنوان دوست معمولی هم باهاش برخورد نمیکردم دو ماه یکبار پیام هاشو رو سین میزدم باهاش یه صحبت معمولی می کردم و بعدش دیگه جوابش رو نمی‌دادم تا چند هفته یا چند ماه 

من واقعا دلم نمیخواد که باهم باشیم یا هر روز باهم صحبت کنیم چند بار بهش گفتم کاملا مستقیم دیگه نمی‌دونم چطوری بهش بگم 

بنظرتون چطوری باهاش برخورد کنم که دیگه پیام نده ؟ الان تنها راه باقی مونده بلاکه ولی نمیخوام دلش شکسته بشه 

شماره و پیج اینستا هم نداره فقط آیدیمو داره 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همون اول بلاکش میکردی که کمتر دلش میشکست تا دوماه دوماه جوابشو ندی 

بعدهم اصلا نباید قبول میکردی دوست معمولی بمونین الانم بهش بگو دیگه بهت پیام نده وگرنه بلاک میکنی