2777
2789
عنوان

دست درازی شوهرم به خواهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 3293 بازدید | 98 پست
من هنوز نتونستم به خواهرم بگم که شوهرت این پیامو برای من فرستاده و اینکه داری میگی اشتباه ارسال کرده ...

خب مگه نمیگی بخاهر زنگ زدی که شوهرش جلوی درشماست؟بعدش چه اتفاقی افتاد

بهرحال باید قضیه این مساله رو روشن کنه چون اگه سربسته بمونه همیشه گوشه ذهن خودش سواله و یه حس بد دار ...

دقیقاً 

آدمی که به خواهر زن خودش چشم داشته باشه به نظر من ارزش یک ثانیه نگاه کردن به صورتشو نداره چه برسه به اینکه بخوای باهاش زندگی بکنی و ادامه بدی و اون زنی که می‌فهمه شوهرش به خواهر خودش نظر داره و باز هم می‌مونه و زندگی می‌کنه حالا به هر دلیلی میگه بچه دارم از آبروم نمی‌دونم فلان به نظرم از اون مرد هم پست‌تره بی‌ارزش‌ترین زن دنیاست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من هنوز نتونستم به خواهرم بگم که شوهرت این پیامو برای من فرستاده و اینکه داری میگی اشتباه ارسال کرده ...

عزیزم اینکار شما باعث می‌شد فقط یه قتل ناموسی اتفاق بیافته 

دقیقاً آدمی که به خواهر زن خودش چشم داشته باشه به نظر من ارزش یک ثانیه نگاه کردن به صورتشو نداره چه ...

عزیزم وقتی چیزی از زندگیم نمیدانی الکی حرف نزن از کجا شاید خواهرم داره دروغ میگه 

عزیزم اینکار شما باعث می‌شد فقط یه قتل ناموسی اتفاق بیافته

قشنگ مشخصه چی تو ذهنت می‌گذره و به جرات می‌تونم بگم حتی اگه شوهرت این کارم کرده باشه می‌مونی باهاش زندگی می‌کنی و برمی‌گردی میگی تقصیر توئه خواهرم که شوهرم این کارو کرده باهات مثل روز برام روشنه 

زن‌های امثال شما حاضرند همه جور بلایی سرشون بیاد ولی از شوهرای خائنشون از شوهرای پست فطرتشون جدا نشن و جالبه که به همه چیز فکر می‌کنند الا اینکه این آدمی که دارن باهاش زندگی می‌کنن یک خوکه به تمام معناست 

خواهر من اگر این قضیه رو بفهمه وقتی بهش زنگ زدم و گفتم شوهرت اومده پشت در خونه من باید از این آدم جدا می‌شد نه اینکه اصلاً به روی خودش نیاره

با این رفتارش نشون داد من انقدر زن بدبختی هستم که تو هر کاری بکنی من تو این زندگی می‌مونم انقدر من آدم بی‌ارزش و بیچاره‌ای هستم که آدم الدنگی مثل تو می‌تونه به خواهر من چشم داشته باشه و من بازم می‌مونم زندگی می‌کنم

خب مگه نمیگی بخاهر زنگ زدی که شوهرش جلوی درشماست؟بعدش چه اتفاقی افتاد

باورت نمیشه خواهرم اصلاً به روی خودش نیاورد 

یعنی فقط زنگ زده بود به شوهرش که جلوی در خونه فلانی چیکار می‌کنی شوهرش هم راشو کشیده بود رفته بود نمی‌دونم حالا بهش گفته بود واقعاً من رفتم جلو در خونش یا نه ولی خواهرم هفته بعد که منو دید اصلاً به روی خودش نیاورد که همچین اتفاقی افتاده 

ولی من این بار دیگه ساکت ننشستم زنگ زدم به بابام و گفتم فلانی ساعت ۹:۳۰ شب وقتی شوهرم نیست اومده خونه من 

بابامم توی راهرو گرفته بود کشیده بودش کنار گفته بود وقتی شوهرش خونه نیست میری پشت در خونه اون چه غلطی بکنی نمیگی همسایه‌هاش براش حرف در میارن یه گوشمالی حسابی بهش داده بود 

ولی بابام نمی‌دونه کی این عوضی همچین کاری رو کرده که اگر می‌دونست مطمئناً یه بلایی سرش می‌آورد که خودش گم بشه از خانوادمون بره بیرون

قشنگ مشخصه چی تو ذهنت می‌گذره و به جرات می‌تونم بگم حتی اگه شوهرت این کارم کرده باشه می‌مونی باهاش ز ...

عزیزم عزیزم عزیزم متوجه میشی قتل ناموسی یعنی اینکه شوهرت یا اون آدم خوک کشته میشد یه کدامشون بالاخره

عزیزم وقتی چیزی از زندگیم نمیدانی الکی حرف نزن از کجا شاید خواهرم داره دروغ میگه

مگه نمیگی خواهرت داره دروغ میگه یه روز خواهرتو وردار بیار خونتون با شوهرت رو در رو کن 

بالاخره یکیشون یه سوتی میدن که بفهمی کدومشون دارن دروغ میگن دیگه 

ولی اگر فهمیدی شوهرت واقعاً این کارو کرده انقدری غیرت داشته باش که ازش جدا بشی

باورت نمیشه خواهرم اصلاً به روی خودش نیاورد یعنی فقط زنگ زده بود به شوهرش که جلوی در خونه فلانی چیکا ...

شما هم اصلا شوهرم منو نمیشناسی که راجبش هر جور میخای حرف بزنی 

عزیزم عزیزم عزیزم متوجه میشی قتل ناموسی یعنی اینکه شوهرت یا اون آدم خوک کشته میشد یه کدامشون بالاخره

شوهر من اگر می‌فهمید اسکرین شات پیامشو برمی‌داشت می‌رفت دادگاه ازش شکایت می‌کرد بعدشم یه چند سالی می‌نداختنش زندان ضربه شلاقشم می‌خورد آبروشم پیش همه عالم و آدم می‌رفت ولی خواهر من انقدر آدم بدبختیه که من مطمئنم حتی اگر این اتفاقم می‌افتاد بازم می‌موند تو اون زندگیو ادامه می‌داد 

ولی میگم کاش حداقل به شوهرم گفته بودم و شکایت می‌کردیم که این آدم بی‌غیرت حداقل خودش خودشو خلاص می‌کرد و می‌کشت

مگه نمیگی خواهرت داره دروغ میگه یه روز خواهرتو وردار بیار خونتون با شوهرت رو در رو کن بالاخره یکیشون ...

چه جوری اون شوهر داره  خواهرم ببرم بگن تو به خواهرم من دست درازی کردی دست کردی تو شورتش 

شما هم اصلا شوهرم منو نمیشناسی که راجبش هر جور میخای حرف بزنی

ااگر این کارو نکرده بود خواهرت هیچ وقت این حرفا نمی‌اومد بهت بزنه میگم که شماها دوست ندارید باور بکنید دلتون می‌خواد تو همین زندگیتون تو همین زمین امنتون بمونید چه بسا اگر شوهرتون بدترین آدم روی زمین باشه توی بی‌خبری و غفلت بمونید اما این زمینه امنتون چه بسا اگر مرداب متعفن هم باشه از بین نره ولی خودت کلاه خودتو قاضی کن یک درصد فکر کن اگه شوهرت این کارو کرده چه جور از این به بعد می‌خوای با این آدم زیر یک سقف زندگی کنی چه جور می‌خوای دستشو بگیری یعنی خودت واقعاً چندشت نمیشه با آدمی زندگی بکنی که به خواهرت نظر داشته

چه جوری اون شوهر داره خواهرم ببرم بگن تو به خواهرم من دست درازی کردی دست کردی تو شورتش

نمی‌خواد به شوهر خواهرت بگی به خواهرت بگو می‌خوام رو در رو کنم پاشو یه روز بیا خونه من بچه‌هات خونه نباشن شوهرت باشه رو در رو کن بگو خواهرت تعریف بکنه این قضیه رو ببین شوهرت چی جواب میده حالت‌های شوهرتو نگاه کن یه آدمی که دروغ میگه از رفتارش مشخص میشه که داره دروغ میگه ته ماجرا دو تا حالت داره یا واقعاً شوهرت این کارو کرده که در اون صورت تنها راهت اینه که از این آدم جدا بشی یا شوهرت این کارو نکرده و خواهرت دروغ گفته که می‌فهمی خواهرت نیست دشمن زندگیته باهاش قطع رابطه می‌کنی ولی اگه دنبال این کار نیفتادی می‌خوام ببینم چه جوری با وجدان خودت کنار میای تو بی‌خبری بمونی نسبت به شوهرت این حس وسواستو می‌تونی تحمل بکنی می‌تونی کنترل بکنی