2777
2789
عنوان

دست درازی شوهرم به خواهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 3275 بازدید | 98 پست
به شوهرم اتفاقاً گفتم همزمان هم به شوهرم زنگ زدم هم به پدرم گفتم اومده پشت در خونه من ساعت ۹:۳۰ یک ر ...

ببین برو هرکاری خواستی بکن به شوهرت بگو پس چرا نگفتی از چی میترسم از اینکه خانواده شوهرت و شوهرت انگ ببندن 

فکر نمیکنی کمی بد بین شدی اخه گفتی شوهرم بفمه ال میکنه بل میکنه ولی درکمال متانت زنگ زده به طرف از ا ...

مرسی که فکر می‌کنی پیام دادن شوهر خواهرم ساخته ذهن خودمه 

برات خیلی خوشحالم که این چیزا رو درک نمی‌کنی و امیدوارم که هیچ وقت درک نکنی از نزدیک نبینی 

من حتی برای دشمنم هم راضی نیستم این چیزو تجربه بکنه

بدرود 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین برو هرکاری خواستی بکن به شوهرت بگو پس چرا نگفتی از چی میترسم از اینکه خانواده شوهرت و شوهرت انگ ...

نه به خاطر اینکه مادرم نذاشت وگرنه من حرف مردم برام هیچ اهمیتی نداره یعنی حتی اگه شوهرم فکر می‌کرد من مقصر این قضیه‌ام و جدا می‌شدم همین که تونسته بودم به همه بگم برام خوب بود حداقل سرم پیش وجدان خودم پایین نبود البته من مثل تو نکردم مثل خواهرم نکردم من به همه دور و اطرافیایی که می‌تونستم بگم گفتم به خاله‌هام به مادربزرگم به مامانم به همه زنایی که اطرافم بودن و ی‌تونستم باهاشون حرف بزنم گفتم این چه آدمیه دوبار در کمال روبستگی و تو خفا تو لفافه به خواهرم گفتم شوهرت چه آدمیه ولی این احمق نخواست بفهمه یعنی می‌دونه شوهرش چه آدمیه ولی ترجیح میده تو ندونستن بمونه ولی اگر مادرم ۷ ۸ سال پیش همون موقع توی گوشم نمی‌خوند که به خاطر خواهرزادت به خاطر خواهرزادت همون موقع اس ام اس و همه نشون داده بودم و تکلیفشو یکسره می‌کردم حتی اگه خواهرم می‌موند با این آدم زندگی می‌کرد حداقل دیگه پاش از خونه پدر و مادرم بریده می‌شد دیگه روش نمی‌شد تو جمع ماها بیاد یعنی کسی راهش نمی‌داد که بخواد بیاد 

نه مسئله های دیکه امروزم تازه این مسئله رافهمیدم

وو اینم برای آخرین کامنت میگم من شوهرم این کارو نکرده که اگر یک روزی می‌فهمیدم شوهرم یه همچین کاری رو کرده و چشمش دنبال خواهرمه هیچ وقت دیگه برنمی‌گشتم تو اون زندگی حتی اگر ۵۰ تا بچه هم می‌داشتم من شوهر خواهرم این کارو کرده و خواهر احمق و بیشعورم با اینکه می‌دونه شوهرش آدم عوضیه با اینکه من چند بار رو بسته بهش گفتم ولی حتی یک بار تلاش نکرد بفهمه شوهرش چه آدم بی‌خود و بی‌مصرفیه توام تا الان نمی‌تونستی ولی الان که می‌دونی دیگه برنگرد به اون زندگی به خاطر خودت به خاطر بچه‌هات به خاطر شرفت