ده سال پیش انگار شوهرم به خواهرم که ۹ سالش بوده دست درازی میکنه دستش میکنه توشورت اون بازی و اینها شوهرم خیلی آدم پاک می دانستم الان انگار میخام برم بمیرم یا خواهر داره چرت و پرت میگه نمیدانم حرف کی را باور کنم حرف کی را حالم داره ازش بهم میخوره چه کار کنم چه کار کنم چه کار کنم دیگه حتی ازش چندشم میشه خدایا من چه کار کنم فک میکردم پاک تر ازاین آدم نیست
یعنی حاضری با یه آدمی که به خواهرت دست درازی میکنه زندگی بکنی بمونی ادامه بدی تو فکر کن تا الان تو اشتباه بودی الان خواهرت چشماتو باز کرده به جای اینکه ازش ممنون باشی این آدمو از زندگیت بندازی بیرون میخوای باهاش ادامه بدی و تازه ناراحتی که بهت گفته درک نمیکنم واقعاً این حرف تو یعنی حاضری با همچین آدم خوک صفتی که به خواهر زن خودش رحم نمیکنه بمونی زندگی بکنی
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
شاید اشتباهی ارسال شده مادرت چقدر فهمیده عمل کرده که نزاشته ی اشتباه شر به این بزرگی راه بندازه
مادرم اشتباه کرد میدونی چرا چون من ۷ ساله که روحم داره اعصاب میکشه ناراحتم از اینکه این قضیه به این مهمی رو از همسرم پنهان کردم و همسرم با اون آدم سلام علیک میکنه خونش رفت و آمد داره و خونه من میاد حس میکنم به همسرم دروغ گفتم خیانت کردم بهش با این کارم در حقش نامردی کردم که اینو بهش نگفتم مادرم اشتباه کرد که نذاشت به خواهرم بگم که خواهرم بدونه با چه آدم پس فطرت و بیشرفی داره زندگی میکنه که به خواهر زن خودش چشم داره مادرم اشتباه کرد که اگر همون موقع میگفت خواهر من با یه بچه یک ساله جدا میشد خیلی بهتر از این بود که دو تا بچه داشته باشه مادر من اشتباه کرد که نذاشت بگم چون همین سه چهار ماه پیش ساعت ۹:۳۰ شب این آدم وقتی فهمیده بود شوهر من خونه نیست پا شده بود اومده بود پشت در خونه من و من این بار دیگه با مادرم مشورت نکردم گوشی رو برداشتم زنگ زدم به خواهرم گفتم وقتی شوهر من خونه نیست شوهر تو ساعت ۹:۳۰ ۱۰ نصف شب پشت در خونه من چی میخواد و جالبه که اصلاً خواهرم خبر نداشت این آدم اومده پشت در خونه من میخواد بیاد بالا یه عوضی تا آخر عمرش تا روزی که سنگ لحد بذارن روی سرش عوضی باقی میمونه ما نباید این آدما رو دور اطراف خودمون نگه داریم من نمیفهمم چی تو سرتون میگذره حاضرید با همچین آدمایی زندگی بکنید ولی به روی خودتون نیارید و نفهمید
الان خاهرت فهمید چیکار کرد؟یا خودت به ارامش رسیدی انشاالله
من هنوز نتونستم به خواهرم بگم که شوهرت این پیامو برای من فرستاده و اینکه داری میگی اشتباه ارسال کرده اشتباه ارسال نکرده چون بهم پیام داد یه چیزی رو پرسید من جواب اونو دادم و بعدش این پیامو پشت بندش فرستاد که من بلافاصله نوشتم منظورت از این پیام چیه شوکه شد هیچی جواب نداد زنگ زدم به مادرم که فلانی خونه شماست گفت آره با خواهرت اینجان گفتم صبر کن من میخوام بیام اونجا کار دارم جالبه تا قبل از اینکه من بیام با اینکه قصد داشتم برای شام بمونن خواهرم رو برداشته بود و فرار کرده بود بهونه کرده بود که مامانم زنگ زده بریم اونجا وقتی رفتم به مادرم گفتم گفتم اومده بودم اینجا که اساماسشو به برادرم و شوهرم نشون بدم جلوی خودش همه بفهمن این چه آدمیه اما متاسفانه مادرم نذاشت این کارو بکنم که الان میگم کاش همون موقع میگفتم کاش نشون خواهرم میدادم که بدون این چه آدمیه
عزیزم شوهرم تو این ده سال چیزی ازش ندیدم هیچی ازش ندیدم هیچی بیشتر از چشم هام بهش اعتماد داشتم
خواهر منم عین تو میگه من هیچی از شوهرم ندیدم و خیلی به شوهرم اعتماد دارم و جالبه که واقعاً شوهرش هیچ وقت تو چشم خواهرم کاری نکرده که یه آدم عوضی به نظر بیاد ولی این پیامو به من داد و دو سه دفعه دیگه من همچین چیزی رو ازش دیدم خیلی وقتا آدمای عوضی انقدر زرنگن که هیچ وقت خودشونو لو نمیدن و نشون نمیدن