2777
2789

من تا دهم درسم خوب بود ولی یازدهم یهو خوابم ریخت بهم و تو اتاقی که تختم هست نمی تونم زیاد بخونم و خیلی زود خواب آلود میشم و از وقتی امتحان ترم هندسه رو بیست شدم و براش تو کتابخونه خونده بودم فهمیدم بازدهیم اون جا خیلی خیلی بالاتره

مدرسه مون چون خاص هست خیلی گیر نمیده بیایم و مامان بابامم می ذارن بمونم خونه

ولی راستش ده روز خونه بودم دیگه اواخر با گریه درس می خوندم و درگیر یه انزوایی شدم که امروز رفتم مدرسه یه امتحان بدم یکم از فاز تنهایی بیام بیرون

حالا میگم باز فردا برم بابت امتحان زنگ دوم ولی سه زنگ دیگه کاری نداریم، مامانم میگن نه و مدرسه وقت هدر نده و برای آزمونت بخون

ولی نمی ذارن هم برم کتابخونه میگن دنبال بهونه ای😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نباید بجنگی با خونواده

فقط بیشتر اعصابت بهم میریزه

وگرنه اوناکه یروزه تغییر نمیکنن 

باید مدارا کنی

تختتو جمع کن شده رو زمین جا بندازی بخوابی یسالو

چیزای اضافی رو از اتاقت جمع کن..حتی اگه جا ندارین ببزی جایی جمع کن گوشه اتاق روهم یچیزی بکش روشون

بشین درستو بخون خیلیا دنبال اتاقن

کتابخونه هم فک میکنی هرروز پامیشی میری

چن نزاشتن بری ازش برا خودت بت ساختی

وگرنه ادم وار روز میره روز پنجم میبینه حال نداره همون خونه بهتره

برو مدرسه تو کتابخونش درس بخون

اخه مدرسه دو تعطیل می شه ولی کتابخانه هفت

خیلیم دبیرامون ببینمون داد و بیداد می کنن چرا نیستید و عصبین که معاونا اجازه میدن

کلا مدرسه خیلی محیطش استرس زاست

اخه مدرسه دو تعطیل می شه ولی کتابخانه هفتخیلیم دبیرامون ببینمون داد و بیداد می کنن چرا نیستید و عصبی ...

میدونم ماهم یواشکی میرفتیم کتابخونه مدرسه🤦‍♀️

پس هرجور شده با مادرت صحبت کن  راضیش کن🎀

نباید بجنگی با خونوادهفقط بیشتر اعصابت بهم میریزهوگرنه اوناکه یروزه تغییر نمیکنن باید مدارا کنیتختتو ...

آره درست میگید✨🫠

ولی در کل نمی دونم چطور تو اتاق انگیزم رو از دست ندم، می دونید چی میگم ؟ یه جورایی اوایل غیبت کردنم جوگیر بودم ولی از یه جایی به بعد دلم می خواست زندگیم تموم شه:/ خیلی تنهایی با خودت و کتاب تست تو اتاق ترسناکه

میدونم ماهم یواشکی میرفتیم کتابخونه مدرسه🤦‍♀️پس هرجور شده با مادرت صحبت کن راضیش کن🎀

ایول بهتون:))

شاید باورتون نشه ولی همین الان خیلی رندوم صدام زدن و گفتن اشکال نداره اگه واقعا اون جوری قبول میشی پس برو کتابخانه:)))

نه ولی راستش تو خونه خیلی خواب آلودم و این قدر خمیازه میکشم که چشم هام پر از اشک می شه

اگه رو زمین نمیتونی بخوابی تختتو از تو اتاق بردار اتاقتو تبدیل کن به کتابخونه

منو و عشقم بعد هشت سال بهم رسیدیم😍❤️۱۴۰۳/۰۸/۲۳ماندگار ترین و بهترین شب زندگیم 😍❤️