2777
2789
عنوان

حق با منه یا شوهرم

487 بازدید | 27 پست

من جایی شاغلم... دو هفته پیش مادرشوهرم پشت تلفن درمورد حقوق و کارم کنکاش می کرد و اخرشم گفت بره جای بهتر با حقوق بهتر‌...منم ناراحت شدم اولا حقوق من موضوع شخصیه و ربطی به مادرشوهرم نداره دوما شوهرم اشتباه کرد که اطلاعات خصوصی داد. بگذریم من زنگ زدم مادرشوهرم گفتم ناراحت شدم مادرشوهرمم بهش بدخورد و دست پیشو گرفت پس نیفته و شزوع کرد بی احترامی و اینکه فکر کردم زنگ زدی مارا دعوت کنی و کاری برای من انجام نمیدی  و حالم ازت بهم میخوره و شروع کرد مقایسه من با عروسای خواهرش. منم بهش گفتم رفتارای عروسای خواهرتون به من ارتباطی ندارن و خداحافظی کردم.... اصلا دیگه نرفتم خونش ولی به شوهرم گفتم تو دوس داری برو خانوادت هستن 

بعد از دو هفته شوهرم امشب بهم میگه خانوادمو دعوت کنیم و خیلی وقته نیومدن اینجا...زنگ بزن مادرم را دعوت کن... منم به شوهرم گفتم من هنوز از مادرت ناراحتم ‌ بهم توهین کرده و .... من فعلا نمی تونم ببخشمش و ببینمش. خودت برو سر بزن خونتون ... گفت تنها برم گفتم اره. شوهرم گفت تو اخلاقت همینه و دنبال کدورت هستی و... 

خلاصه من بحث را کش ندادم ولی شوهرم رفت تو قیافه. گفت مطیعم نیستی و خودسری. گفتم تو و مادرت اشتباه کردید از این به بعد حواست باشه که اطلاعات ندی تا از این انفاقات پیش نیاد..

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظر من تماس گرفتن شما یه تصمیم احساسی و از روی عصبانتیت بود

الان نمیتونی ثابت کنی که اون بی احتزامی کرده

باید میذاشتی عصبانیتت کمتر میشد و تو جمع جلو شوهرت و بقیه میکفتی ناراحت شدی و شغلتو دوست داری

دختر نازم غافلگیرمون کرد و بیست روز جلوتر تشریف فرما شد☺️
کاش زنگ نمیزدی و فقط به همسرت گوشزد میکردی که تکرار نکنه

همسرم و مادرش بار اولشون نیس که تکرار می کنن... مادرشوهرم واقعا روانم را بهم ریخته. سه ساله عروسی کردم هرجا با شوهرم با ماشین میریم مدام زنگ میزنه استرس جاده و... را دارم... همه چیو میخواد که بدونه از بس فضوله... 

همسرم و مادرش بار اولشون نیس که تکرار می کنن... مادرشوهرم واقعا روانم را بهم ریخته. سه ساله عروسی کر ...

مشکل اصلی همسرتونه

5بار جواب سر بالا بده در حدی که به مادرش بی احترامی نشه مادره خودشو جمع میکنه

از ماست که بر ماست

مادر فرزند پذیر💕با مردم زيبا سخن بگوييد تا پاسخ زيبا بشنويد .امیرالمومنین علیه السلام

زنگ‌زدن شما  یعنی‌کش دادن‌ماجرا وکدورت درست کردن  ی جای دیگع تلافی میکردی  مثلا  روبرو صحبت کردن   

زندگی‌رو نفسی ارزش غم‌خوردن‌نیست 💕💕💕ان قدر سیر بخند تا ک‌ ندانی غم‌چیست💕💕💕