2777
2789
عنوان

اثاث کشی

87 بازدید | 13 پست

بچه ها من یه بچه ۱۰ ماهه دارم که چهاردست و پا میره و بشدت هم شیطونه ، فردا اثاث کشی دارم . دخترم رو تا دیروز خونه خودمون بهرسختی ای که بود نگه داشتم ولی دیگه دیروز مامانم اینا اومدن بردنش ، مامانم اینا خیییلی کمک میکنن ولی مادرشوهرم حتی یه زنگ هم نزده ببینه من با بچه کوچیک چیکار میکنم 🙄🙄🙄🙄بنظرتون چه رفتاری نشون بدم؟

برم خونه جدید وقتی پهن کردم بلند میشن شام میان😐😐😐میگین چیکار کنم؟فقط توقع پذیرایی دارن ،من توقع داشتم فقط یه تعارف خشک و خالی بکنه بهم که مثلا چند ساعت بچه تو نگهدارم برات

اسی حق بده میگی بچه به شدت شیطونه .خب خدایی منم بودم حتی تعارف الکی هم نمیزدم چون بگیر نگیر داره

بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد  وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی ست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کدوم مادرشوهر میاد کمک تو اسباب کشی !نیمد که نیمد بهتر کمتر رفت و امد کن .

پس چرا خودشون انتظار دارن وقت اسباب کشی؟!

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

پس چرا من ۳تا اثاث کشی رفتم کمکشون؟؟😐😐😐

خب نمیرفتی اسی چاقو رو گردنت نبود که بری 

بعدم بچت شیطونه یهو اونجا اتفاقی براش بیفته خدایی نکرده بخوره زمین از پله ها بیفته سرش به جایی بخوره همین تو نگه داشتنشونو نمیبینی میری پاره شون میکنی

بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد  وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی ست

من از تو بدتر. تازه من بچه یک و سال ده ماه و بچه پنج ماهه داشتم. حتی موقع زایمانم نگفتن بچه التو چیک ...

اخه دلم از این میسوزه من خیلی کمکشون کردم ، عیب نداره ندا که میبینه  ،بالاخره یه جا جبران میکنه برای آدم

باید یاد بگیریم وقتی بهمون اهمیت نمیدن بهشون اهمیت ندیم