2777
2789

ترم قبل میکروب شناسی۲۳ نفر افتادن و من بالاترین نمره بودم و استاد اون درس خیلی منو دوست داشت

بچه ها اومدن گفتن توروخدا با استاد حرف بزن

منم حرف زدم خیلی اومدم و رفتم تا اون درس رو پاس شدن فقط ۴ نفر که خیلی نمره شون پایین بود دیگه افتادن ترم اول هم فیزیولوژی فقط ۵ نفر با خودم پاس شدیم بازم اومدن گفتن استادت باتو هم زبونه توروخدا باهاش حرف بزن 

بخدا اینقد رفتم و اومدم تا قبول کرد و همه رو بجز دو نفر پاس کرد.

حالا موقع گروهبندی کارآموزی بیمارستانه همون افرادی که میومدن و هرچیزی از دستشون برنمی اومد به من میگفتن و من حل میکردم دیشب بهشون پیام دادم که منم اگه مشکلی نیست توی یه گروه خودتون بزارید 

ولی در کمال وقاحت گفتن نه😢

از دیشب دارم گریه میکنم واسه خودم که چقد ادم بدبختی ام

به خودت می آیی و‌می بینی بیشتر از چیزی که انتظارش را داشتی دوام آوردی💚✨🦋

چقدر بیشعووورن

متاسفم براااشون

ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵‍🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃    

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیرم💔

هیچ‌چیزی انقدر مقدس نیست که نشه زیر سوال بردش!!  زندگی که یک‌بار زیرسوال نره ارزش زیستن نداره                                       مَن اَز مَن مُردَمو پیدا شدم باز!!

عزیزم هیچ وقت واسه ادما لطف بیش از حد نکن

شما نباید انقدر بخاطرشون خودتو اذیت میکردی از این به بعد نکن

در انتظار برف.... :))  دوست عزیزم اگه ناراحتی اول از همه دوست دارم بغلت کنم🫂 اگه حتی به خودکشی فکر میکنی به یاد بیار اندوهی رو که بازماندگان بعد مرگت باید بگذرونن به خانوادت،کسایی که دوستشون داری،منی که دوست دارم زنده بمونی:]~ توی هاگوارتز هر کی سزاوار کمک باشه همیشه. کمک براش از راه میرسه^^ فقط به خاطر اینکه چیزی بی نقص نیست نمیشه که لیاقت عشق ورزیدن رو نداشته باشه ،مجبورت کرد که باور کنی باید بدون خطا باشی تا دوست داشته بشی ولی اشتباه می‌کرد♡{دیالوگ سریالBridgerton}~  ~هیچ کس در مورد گناهی که باهاش امتحان نشده بی گناه نیست!(استانبول ظالم)~لیوای آکرمن>>  دراکو مالفوی>>  هری پاتر>>   کیم سابو>>~لویی!برای یه لحظه درد،یه عمر افتخار ارزشمند رو از دست نده!:) { دیالوگِUnbroken} ~من عاشق ادم های معمولی هستم!که بدون توجه به بقیه تمام تمرکزشان خودشان هستند^^

الهی بگردم براتچقد وقیح بودن بخدا..ارزش نداره ولش کن توعم دیگه تحویلشون نگیر

بخدا از دیشب اشکام بند نمیاد 

انگار دلمو چنگ زدن

همه جاییه همکلاسی‌های منم ی چیزی ازت میخانه میان سمتت خرشون ک از پل میگذره ی سلام هم بهت نمی‌دن

دقیقا اینطورین

عزیزم هیچ وقت واسه ادما لطف بیش از حد نکنشما نباید انقدر بخاطرشون خودتو اذیت میکردی از این به بعد نک ...

اصلا 

دیگه تموم شد