2777
2789
عنوان

خیلی پر مو هستم

208 بازدید | 20 پست

سلام دوستان 

من خیلی پر مو هستم خیلییییی 

هم دستم پاهام ، صورتم ، بیکینی همه جااا ، با هرچی میزنم تمیزش نمیکنه .... بس که زیادن ، نوره زدم ، با ایپلیدی ، با ماشین با هرچی تنها راه حلش ژیلیته که اونم موهامو ضخیم کرده و به شدت زبر زبر ... یعنی موقع لباس باز می پوشم همه بهم میگن وای چقدر زبری ، اعتماد بنفسم صفر شده 

امروز میزنم فردا صبح درمیاد ...

مامانمم نمیذاره برم لیزر ، میگه نازایی میاره 

یه پیشنهاد بدین تو رو خدا 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه مدت با ژیلت بزن که همه ضخیم بشن بعد برو لیزر 

لیزر هم نازایی نمیاره

اصلا قدرت اینکارو نداره 

باز اگه مامانت خیلی حساسه بقیه جاهای بدنتو برو

تلاش می کنم تا حد امکان به جای استفاده از واژه های غیر فارسی از معادل های فارسی استفاده کنم😁شما هم اگه جایی دیدید که واژه نامأنوس غیرفارسی استفاده کردم بهم تذکر بدید♥️

سلام نازایی کی گفته میاره! از دکتر زنان سوال کنید لیزر جای خوب و مطمعن بری نازایی نمیاره

اصلا جای نامطمئن هم نازایی نمیاری 

اشعه لیزر فقط تا پیاز مو میره 

تلاش می کنم تا حد امکان به جای استفاده از واژه های غیر فارسی از معادل های فارسی استفاده کنم😁شما هم اگه جایی دیدید که واژه نامأنوس غیرفارسی استفاده کردم بهم تذکر بدید♥️

وای من تو عمرم لباس باز نمیپوشیدم.

شلوارک تاب اصلاااااا

هیشکی نمیزاشتم بدنم ببینه

روم نمیشد

میگفتم نکنه وقتی خوابم پتو از روم کنار بره و مثلا پام‌بیرون بیوفته

خلاصه رفتم لیزر

کرکی و نازک شدن رااااحت

هرچی دوسداشته باشم میپوشم

تازه حس میکنم پوستم دو درجه روشن تر شده

چون دوته های پوست مرغی از بین رفته