2777
2789
عنوان

ما اصفهانی ها فقط انقدر نون میخوریم

| مشاهده متن کامل بحث + 2522 بازدید | 132 پست
اومدم مشهد داشتم در حسرت چایی به فنا میرفتم، آب مشهد شوره، همه ریلکس میخوردن اما ما نمیتونستیم بخوری ...

خیلی املاح داره من مشهدیم نمیتونم با ابش کنار بیام🫤حق دارین😂

ادولف هیتلر: هرکس از تعرض به کشورش خوشحال باشد، مانند کسی است که از تجاوز به مادرش خوشحال شده باشد...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

عزیزم ممنونشوهرم برای همیشه رفت دنبال کار میگردم یه وکیل خوب بگیرم جدا بشم لعنت به هر چی مرد بد

قربونت برم خدا بزرگه 

بچه داری یا نه 

خیلی جا ها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه 🥲 پس دوست عزیزم ریپ نزن 🌹 به خاطر چند تا مغز پوسیده کاربریم تعلیق شد 😭😭😭 نی یار های محترم قبلش بگید چرا تعلیق میکنید ممنون میشم 😑هر نی نی یاری بیاد سمتم جیغ میزنم 🥴

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب بقیه هم بیان بگن اصفهانیا چون خسیسن نون زیاد میخورن که ارزونتره!که تقریبا همچین حرفی هم گفته شد ت ...

من خیلی اصفهانی دیدم و عروسمون هم اصفهانیه واقعا میگم اصلا خسیس نیستن تو دست و دلبازی زبانزد هستن 

این تفکر رو نمیدونم کی انداخت تو سر مردم خدا لعنتش کنه

"درک نشُده ترین آدمِ پُر درد منم🖤
خیلی باحالی ادامه بده😃😃

😂💙

شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇
اول دوم سومت کجان

شمال، لرها، خوزستان، اصفهان 

فعلا تا همینجا پیش رفتیم 

شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇
دو تا پسر دارم فعلا پیش خودمم تا حضانشون رو بگیرم

ان شاءالله هرچی خیره پیش بیاد براتون عزیزدلم قوی باش 

مرداد همشون مثل هم بد ذاتن

خیلی جا ها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه 🥲 پس دوست عزیزم ریپ نزن 🌹 به خاطر چند تا مغز پوسیده کاربریم تعلیق شد 😭😭😭 نی یار های محترم قبلش بگید چرا تعلیق میکنید ممنون میشم 😑هر نی نی یاری بیاد سمتم جیغ میزنم 🥴

دو تا پسر دارم فعلا پیش خودمم تا حضانشون رو بگیرم

اگه بچه‌ات موند پیشت پول بگیر. از شوهرت برای خرجیشان

خسته نباشی دلاور 😀با همین فرمون بری از همه ی شهرها یه دونه نر قبول میکنی😂😂

دیگه چیکار کنیم خواهر