2777
2789
عنوان

ما اصفهانی ها فقط انقدر نون میخوریم

| مشاهده متن کامل بحث + 2522 بازدید | 132 پست
یکم از سبک غذاتون میگی مثلا یه روز عادی صبحانه ناهار شام؟بعد جای نون چی میخورید

همون نونو میخوریم عزیزم ولی کم میخوریم

زیاد نون خور نیستیم

مثلا خانواده خودم چهار نفر ادمیم تو ۲۴ساعت روز شاید یکی و نصفی نون مصرف شه

ناهار معمولا نونی نیست

شام و صبحانه نونی هستش

ضمن اینکه مشهد نوناشم کوچیکه

تو لهجه مسخره میکنی؟!.... من به تک تک اقوام ایرانی ...کرد ...لر...فارس...بلوچ...عرب و...افتخار میکنم❤️به گویش ها و لهجه هاشون ...اصلا عشق میکنم وقتی کسی با لهجه محلی خودش حرف میزنه...نمیفهمم چی میگه ولی از شنیدنش لذت میبرم... من...به فرهنگ و سنت های درستشون احترام میزارم...تو مسخره میکنی💔ما مثل هم نیستیم😏

اومدم مشهد داشتم در حسرت چایی به فنا میرفتم، آب مشهد شوره، همه ریلکس میخوردن اما ما نمیتونستیم بخوری ...

کدوم منطقه بودین؟

خودتون چه شهری هستین؟

بابا صد رحمت به آب مشهد من رفسنجان بودم انگار که از شیر آب نمک‌ میاد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من خیلی اصفهانی دیدم و عروسمون هم اصفهانیه واقعا میگم اصلا خسیس نیستن تو دست و دلبازی زبانزد هستن ای ...

منم حرفم همینه

میگم باید دست برداریم از جمع بستن مردم و برچسب زدن

مشهدیا فلان؛ اصفهانیا فلان؛ تهرانیا فلان؛ شیرازیا فلان و .....

همت ما باید از خودمون شروع کنیم

قبلا گفته شده؛ اوکی؛ دیگه بسه. من و شما و بقیه ادامه ندیم؛ من و شما و بقیه نیایم یه خصوصیت که از یه نفر دیدیم به همه شهر بچسبونیم.

واقعا کار سختی نیست. فقط کافیه هر حرفی به زبون نیاریم. و اگه بقیه هم میگن واکنش نشون بدیم.

مشهدی ها نان میخورن برنجم میخورن اما پرخورنیستند مثلا نصف بربری برای یک وعده اونها نان کم میخوردن به ...

ما هم مشهدیم 

هر دفعه ده تا میگیریم فریز میکنیم باز ده روز بعد میریم میگیریم

تو لهجه مسخره میکنی؟!.... من به تک تک اقوام ایرانی ...کرد ...لر...فارس...بلوچ...عرب و...افتخار میکنم❤️به گویش ها و لهجه هاشون ...اصلا عشق میکنم وقتی کسی با لهجه محلی خودش حرف میزنه...نمیفهمم چی میگه ولی از شنیدنش لذت میبرم... من...به فرهنگ و سنت های درستشون احترام میزارم...تو مسخره میکنی💔ما مثل هم نیستیم😏

خیلی جالبه برنجم کم میخورید؟

بله

مثلا چهار نفر سه پیمونه برنج

البته شابد خانواده من اینطور باشن

ولی کمترر علل الخصوص گیلانی ها عاشق برنج هستند من پسرم یه چهارم رگ گیلانی (یه مادر بزرگ گیلانی داره ...

دقیقا بچه های منم همینن، حاضرن برنج خالی بخورن ولی برنج بخورن

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
یره ما از صبح تا قبل خواب مشغول چایی خوردنیم🤣🤣🤣آب❌️ چایی✅️

حالا باز مو خودم نموخورم 

ماشالله بابام هر یک ساعت یک لیوان

انگار قرصه که سر ساعت موخوره😂

دقیقا بچه های منم همینن، حاضرن برنج خالی بخورن ولی برنج بخورن

من فکرکنم ژنتیکی 

پسر من فقط برنج خوب میخوره 

یه جوری از ته دل میگه من برنج میخوام دل ادم کباب میشه

همه عمر برندارم سر از این خمار مستی    که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی
نوش جان باز ما میاییم شمالآب نمیتونیم بخوریم همش آب معدنی

اره بدن انسان نسبت به همون منطقه جغرافیایی که توش زندگی میکنه عادت میکنه ، چه سعادتی نصیبتون شده، به به چه جایی زندگی می کنید، کنار سلطان جان ایران، رفتین حرم اقا ما رو از دعای خیرتون فراموش نکنید لطفاً 🙏💚

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
ما هم مشهدیم هر دفعه ده تا میگیریم فریز میکنیم باز ده روز بعد میریم میگیریم

من خودم از شهرستان نان زیادمیارم فریزرمیذارم 

اما درکل نان مشهد اگرتوسفره باشه خورده نمیشه 

اره اگر ازمشهد هم نان بیشتربخریم مجبوریم فریزر بذاریم مگه نه همش به فنامیره

علی عرفان اسم خودم نیست ومن خانمم🥶

کدوم منطقه بودین؟خودتون چه شهری هستین؟بابا صد رحمت به آب مشهد من رفسنجان بودم انگار که از شیر آب نمک ...

سمت فداییان اسلام بودیم،