2777
2789
عنوان

ما اصفهانی ها فقط انقدر نون میخوریم

| مشاهده متن کامل بحث + 2522 بازدید | 132 پست
خیلی املاح داره من مشهدیم نمیتونم با ابش کنار بیام🫤حق دارین😂

فکر کردم فقط من این مشکلو دارم 

حالا ما امامت میشینیم دستگاه تصفیه آب زدیم

قاسم اباد که اصلا آبش قابل خوردن نیست

تو لهجه مسخره میکنی؟!.... من به تک تک اقوام ایرانی ...کرد ...لر...فارس...بلوچ...عرب و...افتخار میکنم❤️به گویش ها و لهجه هاشون ...اصلا عشق میکنم وقتی کسی با لهجه محلی خودش حرف میزنه...نمیفهمم چی میگه ولی از شنیدنش لذت میبرم... من...به فرهنگ و سنت های درستشون احترام میزارم...تو مسخره میکنی💔ما مثل هم نیستیم😏

اره بدن انسان نسبت به همون منطقه جغرافیایی که توش زندگی میکنه عادت میکنه ، چه سعادتی نصیبتون شده، به ...

فدات عزیز

چشم حتما

ان شالله تشریف بیارید اینجا زیارت

تو لهجه مسخره میکنی؟!.... من به تک تک اقوام ایرانی ...کرد ...لر...فارس...بلوچ...عرب و...افتخار میکنم❤️به گویش ها و لهجه هاشون ...اصلا عشق میکنم وقتی کسی با لهجه محلی خودش حرف میزنه...نمیفهمم چی میگه ولی از شنیدنش لذت میبرم... من...به فرهنگ و سنت های درستشون احترام میزارم...تو مسخره میکنی💔ما مثل هم نیستیم😏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😂💙

مادر شوهر شمالی خوب نیست 

چون دست پخت اش عالی دائم شوهرت دست پختت با مامانش مقایسه میکنه خوب ایشون چون با تجربه تر برنده میشه رقابت دیگه از اون جهت میگم

همه عمر برندارم سر از این خمار مستی    که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی
مادر شوهر شمالی خوب نیست چون دست پخت اش عالی دائم شوهرت دست پختت با مامانش مقایسه میکنه خوب ایشون چو ...

عزیزم اینم قابل حله 

چتر میشیم خونش 24 ساعته 😁

شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇
عزیزم اینم قابل حله چتر میشیم خونش 24 ساعته 😁

نه دیگه از این رو ها نمی دن 

ولی انصافا دست پختش عالی علل الخصوص خورشت هاش 

البته اینکه پر گوشت و پر چرب درست میکنه هم بی تاثیر نیست

نه دیگه از این رو ها نمی دن ولی انصافا دست پختش عالی علل الخصوص خورشت هاش البته اینکه پر گوشت و پر چ ...

دلم خواست خب اینارو میگی 😞

شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇
دلم خواست خب اینارو میگی 😞

من خودم سر دست پخت ادعام میشه 

واقعا از ده سالگی غذا پختم دسپختم بد نیست 

کلا بدونم کسی دسپختش خوبه خجالت نمی کشم کنار دستش وایمیستم یاد میگیرم  

من خودم سر دست پخت ادعام میشه واقعا از ده سالگی غذا پختم دسپختم بد نیست کلا بدونم کسی دسپختش خوبه خج ...

آفرین به این جسارت 

فدات عزیزچشم حتماان شالله تشریف بیارید اینجا زیارت

زنده باشی عزیزم ♥️ 

چشمتون بی بلا ان شالله.😘😘😘😘

ان شالله 🙏🙏

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃