2777
2789

۱ماه و چند روز از ازدواجمون میگذره 

همش سرش تو گوشیه و ساکته، اعصابمو خورو میکنه 

بچه ننه هم هس 

خسته شدم 

turk Giziam

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همه مددا همینن😂😂😂 طلاق چرا 

ببین عزیزم قلق مردا رو بلد نیستی 

مردا رو تا وقتی کنارشون نشستی و همش دنبالشون راه میری و انتظار توجه و .... داری بی محلیت میکنن 

ولی وقتی رهاشون کنی و بری سمت رسیدن بخودتو برنامه و هدف واسه خودت داشته باشی مث گربه لوسه میفتن دنبالت و دنبال توجهت هستن 

ببین مرد از زن هم بیشتر دنبال توجهه 

چه توجه مثبت چه منفی 

غر زدن و کنارش نشستن و ... هم نوعی توجهه براشون 

پس به هدفش رسوندیش پس دلیلی نداره بیاد دنبالت 

با سیاست باش وقتی بهش توجه کن که بهت توجه میکنه 

ازت که فاصله میگیره تو بیشتر فاصله بگیر

ولی این زندگی، زندگی نبود که من فکر میکردم

کل زندگی اونی نیس که فکر میکنیم 

از واقعیت تا خیال کیلومترها فاصله اس

رو زمین راه برو نه تو فضا 

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.