2777
2789
عنوان

ما اصفهانی ها فقط انقدر نون میخوریم

| مشاهده متن کامل بحث + 2522 بازدید | 132 پست
شما افغانی هستی درسته؟

باز شروع شد 😑

شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من بی صبرانه منتظر اون یک نفرم که قراره بیاد استارت دعوا رو بزنه🦦😂

زده شد.

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷

به عنوانه یک مشهدی واقعا نون دوست ندارم مشهدیا عشقه چایین جاتون خالی همین الان دارم تو لیوان گنده ها ...

چرا ازت میپرسن بلوچی؟؟

💙💙ناشناس https://abzarek.ir/service-p/msg/2280107

من بی صبرانه منتظر اون یک نفرم که قراره بیاد استارت دعوا رو بزنه🦦😂

من دعوا ندوس 

تپش قلب میگیرم 🥺

شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇
چیه خب سواله .

نه عزیزم نیستم من بچه کرمانشاهم و اینجا هیچ افغانی رو راه نمیدن 

مشهدیا به چایی وصلن😁

ها یره خانه ما سه بار قوری دم میشه

تو لهجه مسخره میکنی؟!.... من به تک تک اقوام ایرانی ...کرد ...لر...فارس...بلوچ...عرب و...افتخار میکنم❤️به گویش ها و لهجه هاشون ...اصلا عشق میکنم وقتی کسی با لهجه محلی خودش حرف میزنه...نمیفهمم چی میگه ولی از شنیدنش لذت میبرم... من...به فرهنگ و سنت های درستشون احترام میزارم...تو مسخره میکنی💔ما مثل هم نیستیم😏

خوزستانی ها خیلی ب شکمشون میرسن غذاشونم بیشتر گوشت هست

انتخاب سوم من برای همسر خوزستان شد 

چرا ازت میپرسن بلوچی؟؟

چون نام کاربری‌ مو گذاشتم فاطوک بلوچام فاطمه رو فاطوک صدا میزنن برا همین هی ازم می پرسن 

اسمم"فاطمه "هی نپرسین بلوچی ؟... بلوچ نیستم😬                  *موهَمساده امام رِضایُم*

مشهدی ها نان میخورن برنجم میخورن اما پرخورنیستند مثلا نصف بربری برای یک وعده 

اونها نان کم میخوردن به خاطر رژیم بوده 

ناموایی ها هم خلوته چون نان های مشهد بمونه روزبعد معمولا خورده نمیشه مجبوریم نان کم بگیریم اما هرروز تو نانوایی باشیم تازه تازه نان بخریم اما خوب تعداد کم برای همین هرکس میاد سریع خریدمیکنه میره تجمع نمیشه 

نیشابورمیان نفری ده پانزده تا نان میخرن نونش خوبه اما برای ده پانزده تا نان گاهی باید دوسه ساعت بشینی و همین باعث تجمعه دیگه

علی عرفان اسم خودم نیست ومن خانمم🥶