2777
2789
عنوان

ما اصفهانی ها فقط انقدر نون میخوریم

| مشاهده متن کامل بحث + 2521 بازدید | 132 پست
برحسب تجربه میگمتا اخر تاپیک همراه باش

آخر تموم اینجور تاپیک ها به ترک ها ختم میشه و تهش هم دعوا کسی هم. نمیدونه چرا 

شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تهران ام 

بدون نون‌ هلاکم

نعنا‌ دیگه بوی‌ نعنا‌ نمیدی‌ ….                                               بی بی یادته‌ گفتم نامزد‌ کرده گفتی خدارو چه دیدی شاید شد ولی بی بی فقط تو دلت‌ روشن بود دل منو ندیدی که دلم قد‌ یه دریا‌خون شد از غضه‌ بی بی ………………. بی بی هم تو رفتی و هم اون  حالا  اون داره پدر میشه و من هنوز دخترم❤️‍🩹 عاشق پروفایلمم‌  
مشهدیا به چایی وصلن😁

اومدم مشهد داشتم در حسرت چایی به فنا میرفتم، آب مشهد شوره، همه ریلکس میخوردن اما ما نمیتونستیم بخوریم، کلی ابمعدنی گرفتیم برای خوردن و چایی 😂😂😂، شما عادت کردین به آب مشهد

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃

فقط شما اصفهانیا نیستین

اگه مردم بقیه شهرها نون نمی‌خوردن که انقدر نونوایی توی ایران نبود!

حالا اونا عادتشون این مدلی بوده؛ دلیل نمیشه همه مشهدیا اینطورین. اصلا همه مشهد هم اینطوری باشه دلیل نمیشه همه مردم بجز اصفهانیا این مدلی باشن!

کلاااا جمع بستن مردم ؛ وقتی نمونه آماریمون ۲ نفر هست  یا ۱۰ نفر هست یا ۱۰۰ نفر هست اشتباهه! از بس عادت کردیم و میگیم همه مردم؛ همه مردم فلان شهر؛ همه مردم فلان منطقه؛ همه مردم فلان زبان؛ به بقیه بر میخوره و توهین پیش میاد... ولی کنیم این مقایسه های الکی و جمع بستن و برچسب زدن روی مردم هر شهری رو ....

اومدم مشهد داشتم در حسرت چایی به فنا میرفتم، آب مشهد شوره، همه ریلکس میخوردن اما ما نمیتونستیم بخوری ...

آب قم هم قابل خوردن نیس اذیت میکنه 

شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇
ساعت چنددد

بزن شبکه ۲ بیست و سی 😂😂😂 

همه ببینیم😂

نعنا‌ دیگه بوی‌ نعنا‌ نمیدی‌ ….                                               بی بی یادته‌ گفتم نامزد‌ کرده گفتی خدارو چه دیدی شاید شد ولی بی بی فقط تو دلت‌ روشن بود دل منو ندیدی که دلم قد‌ یه دریا‌خون شد از غضه‌ بی بی ………………. بی بی هم تو رفتی و هم اون  حالا  اون داره پدر میشه و من هنوز دخترم❤️‍🩹 عاشق پروفایلمم‌  

بچه مثبت ماجرا شمالیا هستن که هیچوقت نه سر دعپا هستن نه ته دعوا، مثل یه بچه مثبت میشینن یه گوشه نون و موزشونو میخورن😂😂😂😂

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
ساعت چنددد

بخوام سر انگشتی برات حساب کنم احتمالا طرفای 1۳:۱۵ به وقت تهران🤔🤣

فقط 41 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

-شاید اگر صدقه خود را در سطل زباله بندازید زودتر به دست نیازمند برسد تا در صندوق صدقات..!

اصفهانیا حتما نون خالی میخورین ک کمتر خرج کنین گشنتون نشه خخخخخ

وگرنه آدم با گوشت و مرغ و ماهی زندس

خیلی جا ها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه 🥲 پس دوست عزیزم ریپ نزن 🌹 به خاطر چند تا مغز پوسیده کاربریم تعلیق شد 😭😭😭 نی یار های محترم قبلش بگید چرا تعلیق میکنید ممنون میشم 😑هر نی نی یاری بیاد سمتم جیغ میزنم 🥴

بزن شبکه ۲ بیست و سی 😂😂😂 همه ببینیم😂

به بهههه

ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵‍🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃    

بچه مثبت ماجرا شمالیا هستن که هیچوقت نه سر دعپا هستن نه ته دعوا، مثل یه بچه مثبت میشینن یه گوشه نون ...

آره اصلا سرشون دعوا نمیشه 😁

این یه راز و معمای حل نشدنیه داخل نی نی سایت😂

فقط 41 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

-شاید اگر صدقه خود را در سطل زباله بندازید زودتر به دست نیازمند برسد تا در صندوق صدقات..!