2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوستان كسي نيس

من فقط شنیدم که رحم سرد باشه باردار نمیشن.

کانال فروشگاهی ترافل در ایتا و سروش و روبینو @traffel    کیک و شیرینی سالم   ..درصورت درخواست حتی برای بچه هایی که آلرژی به پروتئین گاوی دارند.
منم منتظرم یکی نظر بده چون منم اطلاعی ندارم ولی دوس دارم بدونم

والا من خيلي جستجو كردم گفتن تو رحم سرد ادم دردش تو پوي زياد رنگ پري سياه وكشدارولكه بيني هم ميشه تخمداناتو تنبل ميكنن

من چند روز پیش دکتر طب سنتی رفتم پرسید رحمت گرمه یا سرد گفتم نمیدونم گفت دستتو بزار رو شکمت اگه سرده همیشه ینی رحمت سرده دیگه نمیدونم چقدر واقعیت داره ولی دکتر شناخته شده ای هست تو مشهد

منكه خودم انقد خابيدم جلو كولرو موقع ظرف شستن لباسمو خيس كردم وعوض نكردم بعيد نيس رنگ پريمم عوض شده& ...

اول که پیش بند حتما ببند موقه ظرف شستن

بعد غیراز مواقع پریودی عسل بخور . بدنو گرم میکنه

شب روغن زیتون و روغن سیاهدونه بمال رو رحم و تخمدونات شال ببند دورش

عسل واژینال چن وقت یبار برای گرم کرون رحم عااالیه

من چند روز پیش دکتر طب سنتی رفتم پرسید رحمت گرمه یا سرد گفتم نمیدونم گفت دستتو بزار رو شکمت اگه سرده ...

شکم من همیشه گرمه،ینی همین کافیه؟!

خشم بیش از حد گرفتن وحشت ‌آرد و لطف بی‌وقت هیبت ببرد ،نه چندان درشتی کن که از تو سیر گردند و نه چندان نرمی که بر تو دلیر شوند...

من شنیدم رحم سالم رحمیه که روز دومش شدیدترین روزه و کم کم قطع میشه،رحم سرد چند روز شاید لک بینی داشته باشه،البته فک کنم این فقط یه علامتشه

خشم بیش از حد گرفتن وحشت ‌آرد و لطف بی‌وقت هیبت ببرد ،نه چندان درشتی کن که از تو سیر گردند و نه چندان نرمی که بر تو دلیر شوند...