2777
2789

دکتر برا منظم شدن پری نوشت واسم ۶بسته هس...منم ۵روز میشه ک میخورم،ولی هروقت میخورم بعدش حس بدی دارم حس میکنم پریودمیشم.تا کی قراره اینجوری شم خیلی بده اصاب ادمو بهم میریزههههه

جان جدت لایکم نکن بدممم میاد😬😤عوضش هرچقدمیخای ریپلای کن.ریپ دووووس🙂🥰😍🫢
چاقی شکمیکیست سینهافسردگی و عصبی شدنریزش موحالت تهوع و سردرداما کیست تخمدان رو برطرف میکنه:/

واییییی شکمو چاق میکنه؟؟؟؟؟اره ادم بیخود گریه میکنه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره من چندماهه میخورم عصبی شکمم شبیه حامله هاست. بعد از قطعض شکمت میره

وای من وقتی میخورم شکم درد میگیرم دقیقا حس پریودی...خعلی بده.

اسم قرصت چیه به منم دکتر داده واسه منظم شدن پری 5 روزه دارم میخورم

ی بار رفتم دوفامد داد بعد چن ماه دوباره نامنظم شد..این اخریا ۳ماه بود ک نشده بودم،رفتم ی دکتردیگ چکاپ کامل و سونو کرد همه چیم نرمال بود،گف ال دی مینویسم.همون ضدبارداری ...براتوچیه پروژسترونه؟

داروی خوبی نیستاگر pcoداری به نظرم نمیخواد بخوری خودتو اذیت نکن

ن pcoو کیست و تنبلی هیچی ندارم تازه چکاپ و سونو کردم سالمه همه چیم.ولی نمیدونم چرا ۳ماهه ک نشدم...اینارو نوشت گف۶ماه بخور بعد حامله شو..منظم میکنه...نمیدونم دیگ عوارضش زیاده انگار🥲

ی بار رفتم دوفامد داد بعد چن ماه دوباره نامنظم شد..این اخریا ۳ماه بود ک نشده بودم،رفتم ی دکتردیگ چکا ...

فکر کنم،ولی اینم جزو قرصای ضدبارداری حساب میشه،نام تجاریش سیبل اسم اصلیش سیپتروکامپاوند

کسی میدونه من قرص جلوگیری دروسبلین خوردم الان چند روزه تموم شده دو روزه فقط بعضی وقتا دل‌درد میگیرم در حد کمی خون 

چرا پریود نمیشم تا کی اونجورم 

نَدین ،حالا این همه دادین چی شد؟؟؟؟ دستو میگم😎😐
فکر کنم،ولی اینم جزو قرصای ضدبارداری حساب میشه،نام تجاریش سیبل اسم اصلیش سیپتروکامپاوند

شما نمیخای فعلا حامله شی؟برا من گف دندوناتو درس کن بعد..کلا دندونام خرابه وهمشونم دردمیگبیره مجبورم درسشون کنم بعد ۶ماه قرصوقط کنم..