2777
2789

یکی از دخترای فامیل شوهرم خیلی مشکلات برامون درست کرد دوس داشت با همسرم ازدواج کنه به زور خودش الانم دست از سر ما برنداشته مدام پستای اینستا شکست عشقی یا اینکه امیدواره برگرده به عشقش میذاره تابلو همشم با شوهر منه مثلا مینویسه الان که داماد خانواده ای شدی میدونم به من فکر میکنی یاد مهربونی من میوفتی و خیلی چیزا.....

یه بار پیش بچه جاریم چهلم کسی بوده گفته بوده ایشاالله چهلم همسر من کلی قبلا هم مزاحممون میشد تلفنی ماه عسل مسافرت همه چی کوفتمون کرده الان جاریم اینقد باهاش صمیمی شده یه سر خونه همن هرچی مادر شوهرم میگفت دیگه باهاش قطع کن یه هفته قطع میکرد بعد دزدکی میاوردش خونش تا بعد سرد میشدن همه روز از نو

حالا من میخوام با جاریم قطع رابطه کنم سر این موضوع به نظرتون حق دارم یا به من ربطی نداره؟

من خیلی به جاریم خوبی کردم اسباب کشی کمکش کردم وضع مالیشون بد بود تو خونه خودم برا بچش تولد گرفتم شام دادم کادو گرفتم ولی این دختر دشمن منو زندگیمه دوس ندارم باهاش رابطه داشته باشه جاریم اون جاریم گول زده گرفتش زبون که از زندگی من باخبر بشه میخوام بگم با اون رابطه داره من دیگه با جاریم حرف نمیزنم فقط بگین تصمیم درسته یا از عصبانیت و دلخوریه اشتباه میکنم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

جاریت بدکاری کرده ولی قطع رابطه توام منطقی به نظر نمیاد به برادرشوهرت منطقی بگو تا با جاریت صحبت کنه

به برادر شوهرم نمیشه بگیم خیلی عصبیه دعوای بدی بینشون میشه نمیخوام اینجور شه

بهتره بي تفاوت باشي هر چي حساس تر باشي اون و جاريت نقطه ضعفتو ميفهمن و عذابت ميدن

اينستاشو چك نكن

بهتره تمام انرژيتو بزاري براي استحكام روابطت با همسرت

‏+چرا کشتیش؟                                                            -آقای قاضی، ایرانی بود، داشت زجرکش می‌شد، راحتش  كردم
جاری یعنی همین مختصر و مفید 😷😷

بخدا دیده اون اینجور میکنه بدتر باهاش صمیمی شده من هرچی خوبی بهش کردم دریغ از کوچکترین کاری برا من کنه فضولی ام پیش این دختره میکنه

قطع رابطه نکن اما محلشم نذار و چیزی از زندگیت نذار بفهمه حتی المکان

خشم بیش از حد گرفتن وحشت ‌آرد و لطف بی‌وقت هیبت ببرد ،نه چندان درشتی کن که از تو سیر گردند و نه چندان نرمی که بر تو دلیر شوند...
بهتره بي تفاوت باشي هر چي حساس تر باشي اون و جاريت نقطه ضعفتو ميفهمن و عذابت ميدن اينستاشو چك ...

نمیتونم بخدا خیلی سخته جای من نیستین بفهمین یکی هرروز یه پست عاشقانه برا شوهرتون بذاره!!!!