2777
2789
عنوان

بیایید بگید دوروغه

1121 بازدید | 38 پست

بچه ها ممکنه جنگ بشه من خیلی ذهنم درگیره این موضوعه 

روز و شبم شده کابوس واقعا

فقط واسه بچم میترسم میگم اون بیگناهه باهمه ی بچه هایی که حتی توان ندارن از خودشون دفاع کنن

کسی میدونه چیزی؟؟؟؟؟؟

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

چیزی شنیدی؟یا فقط ی حس زنونس؟

حاکمی به مردمانش گفت:صادقانه مشکلاتتان را بگویید تا حل کنم،از میان جمع حسنک بلند شد و گفت:گندم و شیر که گفتی چه شد؟!کار چه شد؟!!مسکن چه شد؟!!!! حاکم گفت:ممنون که مرا آگاه کردید،همه چیز درست می شود...یک سال بعد حاکم مردمان را جمع کرد و گفت:صادقانه مشکلاتتان را بگویید تا حل کنم،کسی نگفت:گندم چه شد؟کار چه شد؟شیر چه شد؟                            آرام وبی صدا یک نفر از میان جمع گفت:حسنک چه شد؟!!!!!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هرچیزی امکانش هست 

بهتره ک تو حال زندگی کنیم و فعلا از نبود جنگ و داشتن ارامش لذت ببریم 

حالا خدایی نکرده جنگ شد ی فکری میکنیم   

واسه خوشبختی پسرم و آرامشش ی صلوات میفرستید ؟
چیزی شنیدی؟یا فقط ی حس زنونس؟

یه نفرمیگفت مرز عراقو بستن 

البته هوایی بازه ها 

بخاطر همین

اما مرزهای مثلا باکو و پاکستان شنیدم بازه

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

یعنی اینطوری میگید یه کم اروم میگیرم 

فقط هی میگم خدا جون تو مگه نگفتی لا تقنطوا من رحمه الله

پس ناامیدم نکن من طاقتشو ندارم

آخه جنگ چرا؟ خدا نکنه. ایران کشور قدرتمندیه.  بعید میدونم کسی بخواد با ایران جنگ راه بندازه. ۸ سال جنگ داشتیم امیدوارم دیگه هیچ وقت تکرار نشه. 

شیشه نزدیکتر از سنگ ندارد خویشی       هر شکستی که به انسان برسد از خویش است

نه بابا جنگ کجا بود

ژاپن حدود11دقیقه 🕑 از آمریکا اختلاف اقتصادی داره.یعنی اگه 11دقیقه برق توآمریکا قطع بشه ژاپن بهش میرسه🏃‍🏃‍.اونوقت توایران برق میره 2ساعت بعد میاد.همه یه صدامیگن📣:الهم صل علی محمدوآل محمد
یه نفرمیگفت مرز عراقو بستن  البته هوایی بازه ها  بخاطر همین اما مرزهای مثلا باکو و پاکس ...

اونکه عادیه ،بخاطر استقلال کردستانه

چایت را بنوش و‌نگران فردایت نباش،از گندم زار من وتو مشتی کاه بر بادها خواهد ماند  

حاکمی به مردمانش گفت:صادقانه مشکلاتتان را بگویید تا حل کنم،از میان جمع حسنک بلند شد و گفت:گندم و شیر که گفتی چه شد؟!کار چه شد؟!!مسکن چه شد؟!!!! حاکم گفت:ممنون که مرا آگاه کردید،همه چیز درست می شود...یک سال بعد حاکم مردمان را جمع کرد و گفت:صادقانه مشکلاتتان را بگویید تا حل کنم،کسی نگفت:گندم چه شد؟کار چه شد؟شیر چه شد؟                            آرام وبی صدا یک نفر از میان جمع گفت:حسنک چه شد؟!!!!!
یه نفرمیگفت مرز عراقو بستن  البته هوایی بازه ها  بخاطر همین اما مرزهای مثلا باکو و پاکس ...

اون ربطی به ما نداره کردستان عراق میخواست جدا شه که قضیه گویا فیصله پیدا کرد

با نظر من موافق نیستید ریپلای نکنید ، پبشنهادم بهت پماد سوختگیه:))
اونکه عادیه ،بخاطر استقلال کردستانه چایت را بنوش و‌نگران فردایت نباش،از گندم زار من وتو مشتی کاه بر ...

اره شنیدم گفتن بخاطر کردستانه

جیگرتو خیالمو راحت کردیا

عزیزم جای همسایه های کره شمالی بودی چی میگفتی ؟همسایه های کره شمالی باید بترسن که به مشت ادم دیوونه که بمب هسته ای دارن همسایشونن. دیگه قرار نیست از همه چی بترسیم. زدن مام میزنیم همه با هم میترکیم.ژاپن رو گسله کلی اتشفشان داره طوفان میاد ولی هر روز تلاش میکنن برای موفقیت. غصه اتفاقی و که نیفتاده نخور