یه نفرمیگفت مرز عراقو بستن البته هوایی بازه ها بخاطر همین اما مرزهای مثلا باکو و پاکس ...
خب بسته باشه.یعنی منظورت اینه که عراق با ایران بجنگه؟
ژاپن حدود11دقیقه 🕑 از آمریکا اختلاف اقتصادی داره.یعنی اگه 11دقیقه برق توآمریکا قطع بشه ژاپن بهش میرسه🏃🏃.اونوقت توایران برق میره 2ساعت بعد میاد.همه یه صدامیگن📣:الهم صل علی محمدوآل محمد
اونکه عادیه ،بخاطر استقلال کردستانه چایت را بنوش ونگران فردایت نباش،از گندم زار من وتو مشتی کاه بر ...
چه جمله قشنگی😍
ژاپن حدود11دقیقه 🕑 از آمریکا اختلاف اقتصادی داره.یعنی اگه 11دقیقه برق توآمریکا قطع بشه ژاپن بهش میرسه🏃🏃.اونوقت توایران برق میره 2ساعت بعد میاد.همه یه صدامیگن📣:الهم صل علی محمدوآل محمد
نه شوهرم راننده اس دوستاش گفتن مرزو بستن اونم به من گفت منم پیش خودم گفتم حتما امریکا بسته اش
ایران بمب هسته ای داره.هیشکی جرعت نمیکنه بهش حمله کنه.والا من از وقتی بچه بودم هرسال میگفتن امریکا میخواد به ایران حمله کنه و... از رمان بوش.ولی خبری نشد خداروشکر
نه شوهرم راننده اس دوستاش گفتن مرزو بستن اونم به من گفت منم پیش خودم گفتم حتما امریکا بسته اش
قبل از همه پرسي استقلال واسه كردهاي عراق ايران و تركيه تهديد كرده بودن كه اگر اين همه پرسي انجام بشه مرزهاشون را با كردستان عراق مي بندند به خاطر اونه !!! مرزهاي هوايي را هم بستن تمام پروازهي اربيل و كركوك كنسل شده