2777
2789
عنوان

دلم گرفته تو رو خداا دعا کنید

185 بازدید | 20 پست

سلام فردا موعد پریودم هست دعا کنید واسم خیلی امروز فقط دارم گریه میکنم ایشالا خدا به هرکس بچه میخواد بده.خیلی خیلی التماس دعا 

ماهیان از تلاطم دریا به خدا شکایت کردن و چون دریا آرام شد خود را اسیر صیاد دید
ان شالله خدا جواب گریه هاتو بده.منم توی روضه علی اصغر خیلی گریه کردم  .خداروشکر امروز بیبی چکم ...

مبارک باشه عزیزم از پریودت گذشته بود بی بی چک گذاشتی؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره.6روز از موعدم گذشته.یکسال و نیم ه منتظرم 

من قبل پریود گذاشتم منفی بود حالا باید فردا بیینم پریود میشم یا نه.خیلی مبارکه عزیزم ایشالا دوران بارداری آروم و خوبی داشته باشب و هر دو سلامت باشید

انشالله خدا دامنتو سبز کنه به حق این روزای عزیز🙏

مرسی عزیزم خیلی دعا کنید واسم دعای باردار ها زود مستجاب میشه

امروز شوهرم به شوخی بهم گفت برو بابا نمیتونی یه ذره بتا جمع کنی اصلا حالم خراب شده 

ممنون گلم.ان شالله خبر بارداریتو بشنوم .توکل کن به خدا

توکل به خدا تا اون نخواد هیچی نمیشه اینو میدونم 

حتما عزیزم استرس نداشته باش خیلی بده برات 

سعی میکنم ولی چون پریودام از وقتی اقداج کردم شده 39 روزه و دیر به دیره واقعا بهم سخت میگذره

سعی میکنم ولی چون پریودام از وقتی اقداج کردم شده 39 روزه و دیر به دیره واقعا بهم سخت میگذره

آره میفهمم چی میگی من با اینکه بارداری دوممه دل تو دلم نبود واسه همون تا موعدش صبر نکردم سه روز قبلش زدم انتظار منو میکشه نمیتونم تحمل کنم

خداوندا عاشقان را جان تو و جانان تو باش