2777
2789

میدونی که باید جدا بگیری شون نه توی محضر

مهریه رو نبخش

بلکه استفاده از حق طلاق رو منوط به بذل مهریه کن

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا ما نمیدونستیم شروط 12 گانه چیه

محضر دار دفترو گذاشت جلومون همه رو امضا کردیم 500 سکه هم مهریه زدیم روش ولی حق طلاق رو نگرفتم

بنظرم ارزش مهریه خیلی بالاتر از یه حق طلاقه

یک بنده ی خدا دستش از دنیا کوتاهه، یک گل صلوات به روحش هدیه کن 🌷اللهم صل علی محمد و آل محمد 🌷

نه برای حق طلاق و خروج از کشور و اینا باید رفت دفتر اسناد ثبت رسمی بشه

اون وكلات در طلاقه و اگه دفتر خونه وارد نباشه قابل عزل هم هست يعني ميتونه باافاصله پس بگيره 

خروج از كشور رو نداري؟؟؟ 

بخاطر اين دو قلم لاقل نصفش رو ببخش 

💚التماس دعا 💚اگه دوست داشتيد برا سلامتي بچه هام صلوات بفرستيد به منم بگيد براتون بفرستم 💚

مهریه هم حتما داشته باش نصفشو ببخش و حق طلاق رو بگیر و حق حضانت فرزند  

حق طلاق اگه آدم بدی باشه ب کارت میاد 

ولی مهریه اومدیم زندگیتون شد این آقا خدایی نکرده یهو مرد  اون وقته که شما هیچ حقی ندارید و از خونه زندگی خودتون میندازنتون بیرون اموالش رو یا خانوادش میدن یا بچه داشتید ب بچه ها

ما كه همه رو امضا زد همسرم 

منم يه تحصيل و مسكن و اشتغال رو اضافه كردم و امضا زد 

خروج از كشورم براي پاس كه ميخاستم تمديد كنم رفتيم دفتر خونه انجام داد 

اينا اصلا ارزش مهريه بخشيدن اونم كامل رو نداره

💚التماس دعا 💚اگه دوست داشتيد برا سلامتي بچه هام صلوات بفرستيد به منم بگيد براتون بفرستم 💚