2777
2789
عنوان

دوره کنکور

80 بازدید | 8 پست

سلام دوستان میشه لطفا منو راهنمایی کنید ۴۰۴ کنکورمه بعد الان نمیدونم با دوره کلاسی سال قبل پیش برم یا سالیانه های امسال که به مرور دارن تکمیل میشن 

با دوره سال قبل نتیجه میگیرم؟

سلام‌عزیزم، من مشاورم تخصصی تجربی و ریاضیم، به حرفم اعتماد کن صد در صد. با دوره سال قبل پیش برو، دست به قلم‌باش و حتما تست حل کن، اولویت با تسریحی خوندنت باشه و همچنین فقط به دیدن فیلم اکتفا نکن

با سال قبل پیش برو

#خلیج_همیشه_فارس || ناتانائيل، بکوش که عظمت در نگاه تو باشد نه در چیزی که به آن می نگری...ناتانائيل، تنها خداست که نمی توان در انتظارش بود. در انتظار خدا بودن یعنی در نیافتن اینکه او را هم اکنون در وجود خود داری...✿✿✿ _بخشی از کتاب مائده های زمینی اثر آندره ژید || elvabeaute ✿✿✿ آیدی آنلاین شاپمونه ممنون میشم حمایت کنید||

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام‌عزیزم، من مشاورم تخصصی تجربی و ریاضیم، به حرفم اعتماد کن صد در صد. با دوره سال قبل پیش برو، دست ...

خیلی ممنون از راهنماییتون من انسانیم

چرا با دوره سال قبل میشه دلیلشم لطف کنید بگید بهم

دلیلشم بگید لطفا❤️

من تجربی بود رشتم

استادا درس ها رو موازی هم پیش میبرن اصولا 

مثلا یک قسمت از دوازده میگن یک قسمت از دهم

اما برای من مناسب تر بود اول یک درس از یک پایه رو کامل کنم بعد برم سراغ درس بعدی

نمیدونم متوجه شدی یا نه

#خلیج_همیشه_فارس || ناتانائيل، بکوش که عظمت در نگاه تو باشد نه در چیزی که به آن می نگری...ناتانائيل، تنها خداست که نمی توان در انتظارش بود. در انتظار خدا بودن یعنی در نیافتن اینکه او را هم اکنون در وجود خود داری...✿✿✿ _بخشی از کتاب مائده های زمینی اثر آندره ژید || elvabeaute ✿✿✿ آیدی آنلاین شاپمونه ممنون میشم حمایت کنید||

من تجربی بود رشتماستادا درس ها رو موازی هم پیش میبرن اصولا مثلا یک قسمت از دوازده میگن یک قسمت از ده ...

دقیقا منم الان دارم دهممو جمع میکنم بعد یازدهمو شروع کنم اابته رشته من با شما فرق داره